monami
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokladniePowiem Wam szczerze, że przy pierwszym dziecku też szalalam z poradnikami i w ogóle z czytaniem różnych bzdur. A potem urodziło się dziecko i mogłam sobie te wszystkie porady między bajki włożyć
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Nie, zostawiam sobie
Jeszcze odnośnie tracy hogg, tutaj jest fajnie opisane co jest nie tak z jej podejściem :
Link do: Język niemowląt - dlaczego należy się trzymać od Tracy Hogg z daleka? cz.1 - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta
Powiem Wam szczerze, że przy pierwszym dziecku też szalalam z poradnikami i w ogóle z czytaniem różnych bzdur. A potem urodziło się dziecko i mogłam sobie te wszystkie porady między bajki włożyć
Poważnie...? A drugą część o karmieniu czytałaś?
Poważnie...? A drugą część o karmieniu czytałaś?
Becikowe to zapomoga... nie dla wszystkich..skoro sie nie kwalifikujecie to srednio oboje powyzej 2800 zarabiacie... czyli sie nie należy... wg Państwa Polskiego na wyprawke Was stać
Ja tez tak uwazam...zalezy kto jak zinterpretuje te cytaty...jak dla mnoe po 2 dzieci mają one racje bytu...ale osoba ktora w tym linku tak krytycznie chciala to ocenic..z gory negatywnych teori sie doszukiwala..celowo w negatywny sposob interpretowala