reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]
Ja znów dziś w bardzo dobrym nastroju.
Widzę że o książkach mowa.
Naprawdę warto przeczytać jedną lub drugą książkę ze zdjęć poniżej.
Ja czytałam Język Niemowląt. Daję w prezencie moim najbliższym koleżankom czy przyjaciołkom. Każda z nich mi zawsze była wdzięczna bo to wielka pomoc taki "podręcznik" Mnie ta książka wielokrotnie uratowała.
Drugiej nie czytałam, moja przyjaciółka czytała obie i uważa że "Zaklinaczka " jest bardziej rozbudowaną formą i jej bardziej się przydała.
1519991404-1c8fb9bb64ceb33a-aaaaaa.jpeg

1519991558-53ca89ec7819a3af-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polecam te:
1519991826-4256127f18b23352-aaaaaa.jpeg

Dużo kobiet je poleca i mowia ze to jedna z lepszych serii. Jeszcze jest 3 część o dwu i trzylatkach

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Ale sie wkurzylam, pipa w rejestracji nie chce mnie przyjac w ciągu tych 7 dni. Zaraz tam.pojade i mloda siksa sie zdziwi.... [emoji34]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Walcz, walcz...
Szalona ma rację, nikt za nas o nas nie zawalczy. Też bym nie odpuściła.
Powodzenia [emoji4]

Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]
Ja znów dziś w bardzo dobrym nastroju.
Widzę że o książkach mowa.
Naprawdę warto przeczytać jedną lub drugą książkę ze zdjęć poniżej.
Ja czytałam Język Niemowląt. Daję w prezencie moim najbliższym koleżankom czy przyjaciołkom. Każda z nich mi zawsze była wdzięczna bo to wielka pomoc taki "podręcznik" Mnie ta książka wielokrotnie uratowała.
Drugiej nie czytałam, moja przyjaciółka czytała obie i uważa że "Zaklinaczka " jest bardziej rozbudowaną formą i jej bardziej się przydała.
1519991404-1c8fb9bb64ceb33a-aaaaaa.jpeg

1519991558-53ca89ec7819a3af-aaaaaa.jpeg

Powiem tak - zależy jak kto podchodzi do różnych modeli macierzyństwa. Dla mnie szczerze tracy hogg jest tragiczna. I na wszystkich forach i grupach rodzicielstwa bliskości - odradzana.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Przeczytal pierwsze 68 stron... i nudy.... może przez to ze to 3 ciąża....jakbym byla w 1 ciąży.. .. a gdzie ten zabawny humor ?
Poki co...zwykla teoretyczna Książka... plod w kazdym tyg jak sie rozwija.. jakie witaminy jesc..a ktorych nadmiar szkodzi....
Kurde moze nie ta czesc kupiłam

upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg

Moja koleżanka polecała mi tą książkę ale to było jak mój mały miał już kilka lat więc już było za późno na naukę "nie grymaszenia" i kształtowanie charakteru od niemowlaka. Ale myślę, ze nie popełniłam wiele błędów wychowawczych, może instynkt mnie nie zawiódł :biggrin2:
Ale mam ją na półce może przy drugim zacznę stosować :p

Załączniki

• upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg
    upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg
    5,5 KB · Wyświetleń: 366
Powiem Wam szczerze, że przy pierwszym dziecku też szalalam z poradnikami i w ogóle z czytaniem różnych bzdur. A potem urodziło się dziecko i mogłam sobie te wszystkie porady między bajki włożyć ;)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry