reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]
Ja znów dziś w bardzo dobrym nastroju.
Widzę że o książkach mowa.
Naprawdę warto przeczytać jedną lub drugą książkę ze zdjęć poniżej.
Ja czytałam Język Niemowląt. Daję w prezencie moim najbliższym koleżankom czy przyjaciołkom. Każda z nich mi zawsze była wdzięczna bo to wielka pomoc taki "podręcznik" Mnie ta książka wielokrotnie uratowała.
Drugiej nie czytałam, moja przyjaciółka czytała obie i uważa że "Zaklinaczka " jest bardziej rozbudowaną formą i jej bardziej się przydała.
1519991404-1c8fb9bb64ceb33a-aaaaaa.jpeg

1519991558-53ca89ec7819a3af-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polecam te:
1519991826-4256127f18b23352-aaaaaa.jpeg

Dużo kobiet je poleca i mowia ze to jedna z lepszych serii. Jeszcze jest 3 część o dwu i trzylatkach

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Ale sie wkurzylam, pipa w rejestracji nie chce mnie przyjac w ciągu tych 7 dni. Zaraz tam.pojade i mloda siksa sie zdziwi.... [emoji34]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Walcz, walcz...
Szalona ma rację, nikt za nas o nas nie zawalczy. Też bym nie odpuściła.
Powodzenia [emoji4]

Dzień dobry Dziewczyny [emoji4]
Ja znów dziś w bardzo dobrym nastroju.
Widzę że o książkach mowa.
Naprawdę warto przeczytać jedną lub drugą książkę ze zdjęć poniżej.
Ja czytałam Język Niemowląt. Daję w prezencie moim najbliższym koleżankom czy przyjaciołkom. Każda z nich mi zawsze była wdzięczna bo to wielka pomoc taki "podręcznik" Mnie ta książka wielokrotnie uratowała.
Drugiej nie czytałam, moja przyjaciółka czytała obie i uważa że "Zaklinaczka " jest bardziej rozbudowaną formą i jej bardziej się przydała.
1519991404-1c8fb9bb64ceb33a-aaaaaa.jpeg

1519991558-53ca89ec7819a3af-aaaaaa.jpeg

Powiem tak - zależy jak kto podchodzi do różnych modeli macierzyństwa. Dla mnie szczerze tracy hogg jest tragiczna. I na wszystkich forach i grupach rodzicielstwa bliskości - odradzana.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Przeczytal pierwsze 68 stron... i nudy.... może przez to ze to 3 ciąża....jakbym byla w 1 ciąży.. .. a gdzie ten zabawny humor ?
Poki co...zwykla teoretyczna Książka... plod w kazdym tyg jak sie rozwija.. jakie witaminy jesc..a ktorych nadmiar szkodzi....
Kurde moze nie ta czesc kupiłam

upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg

Moja koleżanka polecała mi tą książkę ale to było jak mój mały miał już kilka lat więc już było za późno na naukę "nie grymaszenia" i kształtowanie charakteru od niemowlaka. Ale myślę, ze nie popełniłam wiele błędów wychowawczych, może instynkt mnie nie zawiódł :biggrin2:
Ale mam ją na półce może przy drugim zacznę stosować :p

Załączniki

• upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg
    upload_2018-3-2_13-0-52.jpeg
    5,5 KB · Wyświetleń: 361
Powiem Wam szczerze, że przy pierwszym dziecku też szalalam z poradnikami i w ogóle z czytaniem różnych bzdur. A potem urodziło się dziecko i mogłam sobie te wszystkie porady między bajki włożyć ;)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry