Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To myslisz, ze moj 6 tydzien to za szybko? Czy masz po prostu tak odległy termin przez obleganego gina ?U mnie będzie chyba 8/9 tydzień jak pójdziemy pierwszy raz do lekarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj Fajnie, że nad przybywa na naszym wątku. Wrzuć sobie wynik w kalkulator beta, znalazłam coś takiego: Link do: Kalkulator beta HCG | Niepłodni Razem
Dziewczyny, odebrałam wynik, beta 352,00 , przyrost ponad 245%!!!!!
Witaj. Czy mogę zapytać co się stało , że stracilas dzieciątko w 22 tc?
Bry mi test wyszedł 6 dni przed planowana @, a beta w ciagu 72h skoczyła z 41 na 228 więc nie ma co się martwić takim przyrostem lepiej tak niz za malo albo brak)
Jeśli chodzi o mnie to objawów zero zupełnie jak w pierwszej ciazy ide dziś pograc troche w sqasha i odpoczac psychicznie od tego majdanu w domu oby do końca już tak bezproblemowo zostało jeszcze tylko 3 tygodnie i lece do lekarza na usg juz nie moge sie doczekac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie mam kiedy w najizszyvh dniach jak sie wybrac, maly mi sie pochorowa wiec spacer odpada i z 2 dzieci jestem w domul a mąż w pracy do 18.laboratorium jest u nas do 10.wiec autem nie dojade.. nie pozostaje mi nic innego jak mierzyc temp..ewentualnie testowac.bo apteka do 20 jest..ale test jeszcze nie wyjdzie.. bo @ 2 luty
podasz mi linka na ten inny ? czyli jednak ponad normę ?Wuoszka faktycznie jakiś lewy Na innym twój wynik wychodzi ponad normę
Ja idę we wtorek 6.02, to będzie 5 tydz., trochę wcześnie ale mój gin kazał przyjść to idę
Wuoszka faktycznie jakiś lewy Na innym twój wynik wychodzi ponad normę
Ja idę we wtorek 6.02, to będzie 5 tydz., trochę wcześnie ale mój gin kazał przyjść to idę