reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny a czy któraś z was była już na usg i widziała pęcherzyk? Mam wizytę na 6.02 tj 5 dzień szóstego tygodnia i zastanawiam się czy mam szanse coś zobaczyć :x. Na kiedy macie terminy u gina ?

reklama
U mnie będzie chyba 8/9 tydzień jak pójdziemy pierwszy raz do lekarza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witaj. Czy mogę zapytać co się stało , że stracilas dzieciątko w 22 tc?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Witaj Marta-córka z Zd i liczne wady((dokonaliśmy terminacji ze wskazań medycznych była bez szans poród Sn .

Bry:) mi test wyszedł 6 dni przed planowana @, a beta w ciagu 72h skoczyła z 41 na 228 więc nie ma co się martwić takim przyrostem:) lepiej tak niz za malo albo brak:))
Jeśli chodzi o mnie to objawów zero zupełnie jak w pierwszej ciazy:) ide dziś pograc troche w sqasha i odpoczac psychicznie od tego majdanu w domu:) oby do końca już tak bezproblemowo zostało:) jeszcze tylko 3 tygodnie i lece do lekarza na usg:) juz nie moge sie doczekac:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aż 6 dni przed@jejku niespotkałam się jeszcze
Super dajesz nadzieję innym dziewczynom

Nie mam kiedy w najizszyvh dniach jak sie wybrac, maly mi sie pochorowa wiec spacer odpada i z 2 dzieci jestem w domul a mąż w pracy do 18.laboratorium jest u nas do 10.wiec autem nie dojade.. nie pozostaje mi nic innego jak mierzyc temp..ewentualnie testowac.bo apteka do 20 jest..ale test jeszcze nie wyjdzie.. bo @ 2 luty

To czekamy jeszcze kilka dni ,zleci szybciutko

Wuoszka faktycznie jakiś lewy :errr: Na innym twój wynik wychodzi ponad normę:)
Ja idę we wtorek 6.02, to będzie 5 tydz., trochę wcześnie ale mój gin kazał przyjść to idę :biggrin2:

reklama
Do góry