reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeden dzień, w niedziele już poszła w górę

A z ilu na ile spadlo.. i na ile sie podnioslo?

Ehh ja juz stracilam nadzieje..to wszystko jest bez sensu... chodze z termometrem jakby był przedłużeniem mojej ręki.
Za oknrm szaro buro i ponuro.... bardzo wieje

Niepotrzebnie sie nakrecam i wszystko analizuje..
Zacznie sie okres to stwierdze ze to plamienia...a jak sie rozkreci to stwierdze że sa przypadki @ w pierwszych miesiacach ciąży... ehhno nic.. smutno mi..wzdec juz nie mam..i sucho jest...
Robie gofry na pocieszenie

Ostatnia edycja:
reklama
O ile dobrze pamiętam 36,7 dowcipnie, 36,3 pod pachą.
Rozumiem Cię, ostatnie kilka miesięcy tez się tak czułam, nie umiałam wyłączyć myśli. Aż się w mężem pokłóciłam poważnie bo już mnie miał dość , tych moich smętnych min, płaczu, ciągłego czytania o objawach i ich braku. Jakby to się dało wyłaczyć jakiś guzik z mózgu i nie myślisz do następnej @ :crazy:
I jeszcze ta pogoda do d....py, jakby to było lato to jakoś inaczej .....
gofry fajna rzecz, mam gdzies gofrownicę nawet ale u mnie jakoś nie bardzo jedzą więc robiłam ze dwa razy może i sam a to później musiałam zjeść :baffled:

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)

Ładny przyrost -gratuluję !!
Czy nie zaduży raczej nie ,ale może któraś z dziewczyn podpowie?

Witaj i gratulacje ;) mówią że jak beta ma duży przyrost to albo bliźniaki albo na dziewczynkę. Są w necie kalkulatory do bety poszukaj :)

A z ilu na ile spadlo.. i na ile sie podnioslo?

Ehh ja juz stracilam nadzieje..to wszystko jest bez sensu... chodze z termometrem jakby był przedłużeniem mojej ręki.
Za oknrm szaro buro i ponuro.... bardzo wieje

Niepotrzebnie sie nakrecam i wszystko analizuje..
Zacznie sie okres to stwierdze ze to plamienia...a jak sie rozkreci to stwierdze że sa przypadki @ w pierwszych miesiacach ciąży... ehhno nic.. smutno mi..wzdec juz nie mam..i sucho jest...
Robie gofry na pocieszenie

Możesz już iśc betę no;jutro już by pokazała ciążę jak czytam tu na BB dziewczyny robiły przed@i już była pozytywna .

Masz ladny normalny przyrost....taki jak powinien być...

Ostatnia edycja:
Możesz już iśc betę no;jutro już by pokazała ciążę jak czytam tu na BB dziewczyny robiły przed@i już była pozytywna .

Ja we wszystkich 3 ciazach mialam uderzenie goraca w okolicach @ na dzien przed.@..i 37,2.. bez mierzenia temp wiedzialam ze goraca glowa.. i to byly u mnie ciąże,

Obecnie temp bardzo mi skacze miedzy 36,8 a 37.. mierzylam z 20 razy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja we wszystkich 3 ciazach mialam uderzenie goraca w okolicach @ na dzien przed.@..i 37,2.. bez mierzenia temp wiedzialam ze goraca glowa.. i to byly u mnie ciąże,

Obecnie temp bardzo mi skacze miedzy 36,8 a 37.. mierzylam z 20 razy

Rozumiem masz porównanie ,wydaje mi się że lepiej zrobić betę niż ciągle mierzyć tempkę ,
Ale znasz lepiej swój organizm niż ja

Jeszcze jest nadzieja -))

Ostatnia edycja:
Do góry