reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jeden dzień, w niedziele już poszła w górę

A z ilu na ile spadlo.. i na ile sie podnioslo?

Ehh ja juz stracilam nadzieje..to wszystko jest bez sensu... chodze z termometrem jakby był przedłużeniem mojej ręki.
Za oknrm szaro buro i ponuro.... bardzo wieje

Niepotrzebnie sie nakrecam i wszystko analizuje..
Zacznie sie okres to stwierdze ze to plamienia...a jak sie rozkreci to stwierdze że sa przypadki @ w pierwszych miesiacach ciąży... ehhno nic.. smutno mi..wzdec juz nie mam..i sucho jest...
Robie gofry na pocieszenie

Ostatnia edycja:
reklama
O ile dobrze pamiętam 36,7 dowcipnie, 36,3 pod pachą.
Rozumiem Cię, ostatnie kilka miesięcy tez się tak czułam, nie umiałam wyłączyć myśli. Aż się w mężem pokłóciłam poważnie bo już mnie miał dość , tych moich smętnych min, płaczu, ciągłego czytania o objawach i ich braku. Jakby to się dało wyłaczyć jakiś guzik z mózgu i nie myślisz do następnej @ :crazy:
I jeszcze ta pogoda do d....py, jakby to było lato to jakoś inaczej .....
gofry fajna rzecz, mam gdzies gofrownicę nawet ale u mnie jakoś nie bardzo jedzą więc robiłam ze dwa razy może i sam a to później musiałam zjeść :baffled:

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)

Ładny przyrost -gratuluję !!
Czy nie zaduży raczej nie ,ale może któraś z dziewczyn podpowie?

Witaj i gratulacje ;) mówią że jak beta ma duży przyrost to albo bliźniaki albo na dziewczynkę. Są w necie kalkulatory do bety poszukaj :)

A z ilu na ile spadlo.. i na ile sie podnioslo?

Ehh ja juz stracilam nadzieje..to wszystko jest bez sensu... chodze z termometrem jakby był przedłużeniem mojej ręki.
Za oknrm szaro buro i ponuro.... bardzo wieje

Niepotrzebnie sie nakrecam i wszystko analizuje..
Zacznie sie okres to stwierdze ze to plamienia...a jak sie rozkreci to stwierdze że sa przypadki @ w pierwszych miesiacach ciąży... ehhno nic.. smutno mi..wzdec juz nie mam..i sucho jest...
Robie gofry na pocieszenie

Możesz już iśc betę no;jutro już by pokazała ciążę jak czytam tu na BB dziewczyny robiły przed@i już była pozytywna .

Masz ladny normalny przyrost....taki jak powinien być...

Ostatnia edycja:
Możesz już iśc betę no;jutro już by pokazała ciążę jak czytam tu na BB dziewczyny robiły przed@i już była pozytywna .

Ja we wszystkich 3 ciazach mialam uderzenie goraca w okolicach @ na dzien przed.@..i 37,2.. bez mierzenia temp wiedzialam ze goraca glowa.. i to byly u mnie ciąże,

Obecnie temp bardzo mi skacze miedzy 36,8 a 37.. mierzylam z 20 razy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja we wszystkich 3 ciazach mialam uderzenie goraca w okolicach @ na dzien przed.@..i 37,2.. bez mierzenia temp wiedzialam ze goraca glowa.. i to byly u mnie ciąże,

Obecnie temp bardzo mi skacze miedzy 36,8 a 37.. mierzylam z 20 razy

Rozumiem masz porównanie ,wydaje mi się że lepiej zrobić betę niż ciągle mierzyć tempkę ,
Ale znasz lepiej swój organizm niż ja

Jeszcze jest nadzieja -))

Ostatnia edycja:
Do góry