reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

To może warto zrobić sobie to badanie płytek krwi manualnie? To koszt jakiś 10zł, próbkę krwi pobierają z palca i wyniki są już tego samego dnia.

Dzięki za info :) faktycznie może zrobię .
Ogólnie hematolog mi mówił ze dopiero jak spadają poniżej 100 to się bierze leki jakieś . A tak to dieta bogata w żelazo bo do tego mam lekka anemię .

reklama
Dzień dobry. Ja dopiero się przebudziłam. Wreszcie można było pospać porządnie. Młody wyjechał na weekend a mężuś w pracy. Także spokój i ciszaaa

Dzień dobry. Ja dopiero się przebudziłam. Wreszcie można było pospać porządnie. Młody wyjechał na weekend a mężuś w pracy. Także spokój i ciszaaa
Zazdroszczę :p ja od 5:30 juz slyszalam "mamaaaaaa, tata nie, mamaaaaaa" i tyle bylo ze spania ;)

Popołudniu przychodzą mi dwie dziewczyny pomyc okna, wiec musze posprzatac chociaz z grubsza :D Maz ogarnal, ale mlody go zajal zabawa, wiec teraz ja sie rusze i cos "zepchne" ;) moze jak sie pokrece po mieszkaniu to sie rozbudze, bo poki co jestem zombie. Jak sie zobaczylam dzisiaj w lustrze, to zapytalam go, czy czesto ostatnio tak wygladam... Mowi ze od paru tygodni codziennie ;( nie ma to jak kochany, zlotousty maz, zawsze na duchu podniesie :p

Zazdroszczę :p ja od 5:30 juz slyszalam "mamaaaaaa, tata nie, mamaaaaaa" i tyle bylo ze spania ;)

Popołudniu przychodzą mi dwie dziewczyny pomyc okna, wiec musze posprzatac chociaz z grubsza :D Maz ogarnal, ale mlody go zajal zabawa, wiec teraz ja sie rusze i cos "zepchne" ;) moze jak sie pokrece po mieszkaniu to sie rozbudze, bo poki co jestem zombie. Jak sie zobaczylam dzisiaj w lustrze, to zapytalam go, czy czesto ostatnio tak wygladam... Mowi ze od paru tygodni codziennie ;( nie ma to jak kochany, zlotousty maz, zawsze na duchu podniesie :p

Ja póki jest mąż w domu mogłabym dla moich synów nie istnieć.Starszy wpada się potulic młodszy tylko na cyca.
Tata musi karmic, nosić, usypiać, przewijać tyłek i ostatnio była rozpacz, bo się biedulek obsral okrutnie i matka mu tyłek wymyła a nie ojciec ;D

woooow!!!! A nie pomylili się? Czasem walną taką wagę a później się okazuje, że dużo mniej. Jeśli to prawda to jaaaa pierdziuuu... Mój będzie ważył jakoś z kilogram mniej
Jeśli nawet jest błąd to nie zbyt duży chyba... Wczoraj miałam USG - początek 36 tc i waga 3700g. Nie mam zdiagnozowanej cukrzycy ciążowej, ale oboje z mężem mamy 180cm i też ważymy swoje... Także zdaniem lekarzy dziecko może być duże

Jeśli nawet jest błąd to nie zbyt duży chyba... Wczoraj miałam USG - początek 36 tc i waga 3700g. Nie mam zdiagnozowanej cukrzycy ciążowej, ale oboje z mężem mamy 180cm i też ważymy swoje... Także zdaniem lekarzy dziecko może być duże
Rzeczywiście waga pokaźna, ja się zestresowalam jak mi lekarz powiedział ostatnio, że córka waży 3000g. A to 36+3 było.

W pierwszej ciąży miałam wagę 3800 w 36 TC.Urodzilam w 40plus 4 z wagą 4020.

reklama
Do góry