Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...Wooooooow no to tak mi nie spadło nigdy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...Wooooooow no to tak mi nie spadło nigdy
O te kryształki chodzi.Juz raz.mialam kolkę nerkowa i boje się powtórki z rozrywki.
Na pewno szczawianu wapnia to nic złego. Bo ja akurat je miałam poprzednio i lekarz mi mówił ze to jest ok
Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...
No cóż tak jak pisze mówię tak i tak. Ale męża aż z ciekawości zapytałam i też na pole częściej mówi, też Ślązak natomiast jak wiadomo różnice są wszędzie nawet w gwarze między dwoma miejscowościami więc nie sądzę żeby to było coś dziwnego [emoji6]Górny Śląsk na pole ? Pierwsze słyszę .....
No cóż tak jak pisze mówię tak i tak. Ale męża aż z ciekawości zapytałam i też na pole częściej mówi, też Ślązak natomiast jak wiadomo różnice są wszędzie nawet w gwarze między dwoma miejscowościami więc nie sądzę żeby to było coś dziwnego [emoji6]
Ja robiłam teraz badania i hemoglobina poszła mi do góry z 10,6 do 10,9. Brałam tylko zestaw witamin LadeeVit. Tam jest dużo żelaza i pilnowałam tego, żeby popijać czymś z witaminą C, a nigdy herbatą lub kawą. Żelazo poszło z 8,2 do 10,2 (przy normie 6,6-26 mmol/l), więc super. I to pomimo antybiotyku i braku apetytu.Ja mam 10,6 i łykam zelazo, ciekawe czy poszlo w gore [emoji3]
No widzisz ja też na Śląsku od urodzenia i u nas się tak mówi [emoji23] piszesz o GOP'ie - ja nie z tej części Górnego Śląska tylko z PszczynyDla mnie bardzo! Mieszkam na Śląsku od urodzenia, znam mnóstwo ludzi z GOPu i nigdy przenigdy nie słyszałam NA POLE a wręcz każdy się z tego troszkę podśmiewa ;D
Ja też Śląsk i tu u mnie prawie nikt nie mówi na dwór [emoji14] wszyscy na pole wychodząDla mnie bardzo! Mieszkam na Śląsku od urodzenia, znam mnóstwo ludzi z GOPu i nigdy przenigdy nie słyszałam NA POLE a wręcz każdy się z tego troszkę podśmiewa ;D
No widzisz ja też na Śląsku od urodzenia i u nas się tak mówi [emoji23] piszesz o GOP'ie - ja nie z tej części Górnego Śląska tylko z Pszczyny