reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też ja lubie. Ale liczy mi jeden dzień do przodu. Wam też?
Dokładnie ;) Mi też ta aplikacji liczy o jeden dzień do przodu.
No i w końcu dziś przyszły do mnie też koszule do karmienia i szlafrok , jestem trochę spokojniejsza .Jeszcze tylko dokompletować wyprawkę do dzidzi i ten nieszczęsny wózek :D:p

Ania na szkole rodzenia też jest para z bliznikami A ostatnio 3jaczki się urodziły nie wiem jak Ty wyglądasz i nie wiem w którym Tamara mama jest tygodniu ale wygląda jak by miała jedno i to tak z 25 t. Ale są przerażeni bo ich pierwsze.
Po niedzieli wrzucę jakas fote, bo ja nie mam poki co duzego lustra zeby sie w nim zmiescic :D mam duzo wiekszy brzuch niz mialam przed porodem :p zostalo mi tylko kilka bluzek na tyle dlugich, rozciagliwych i szerokich zebym sie w nie miescila :D jeszcze dwa miesiace do cc :p wygrzebalam z czelusci jakies duze bluzki ktore mi dala kolezanka jak bylam w 1 ciąży i nigdy ich nie zalozylam bo wygladalam jak w namiocie, no to maz sie zapytal dlaczego zalozylam na siebie dywan :D taki wzor badziewny jak na podlodze u tesciowej :p

IMG_0297.jpg
IMG_0298.jpg

Jeszcze tylko materac [emoji16]

Załączniki

• IMG_0297.jpg
    IMG_0297.jpg
    237 KB · Wyświetleń: 351
  • IMG_0298.jpg
    IMG_0298.jpg
    247,8 KB · Wyświetleń: 350
Wolisz przewijak na łóżeczku czy na komodzie? Bo się właśnie zastanawiam jak będzie lepiej.
Ja wlasnie szukam komody dla malucha na ktorej poloze przewijak a obok wszystkie gadzety do przewijania. Wydaje mi sie to praktyczne,wszystko w 1mc bedzie. Mam lozeczko dostawke poki co, wiec wyboru nie mam (na szczescie:p)

Ja wlasnie szukam komody dla malucha na ktorej poloze przewijak a obok wszystkie gadzety do przewijania. Wydaje mi sie to praktyczne,wszystko w 1mc bedzie. Mam lozeczko dostawke poki co, wiec wyboru nie mam (na szczescie:p)
Ponoć wszystkie przewijaki da się dopasować do komody, więc nie trzeba jakiejś specjalnej kupować.

reklama
Do góry