reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Liwia super pięknie ladnie. Jestem w 29 i2 a mala 1400 gram. 52 centyl wiec idzie tak samo jak braciszek. Ma juz pięknie policzki ale widziałam na monitorze. Zdjęcia sa wszystkiego tylko nie twarzy wiec nie mam co pokazac. :)
Czyli ogolnie jestes z wizyty zadowolona?
Super, ze mala ok [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ze macie temat wózków zamknięty ( oczywiście te które już kupiły wózki).Ja dziś znów spędziłam pół dnia w sklepach z wózkami i mam już taki mętlik że echh szkoda gadać....
Non stop coś innego się nam podoba.
Aktualnie dziś stanęło na Espiro next flow.
Miała może któraś z Was do czynienia z tym modelem, bo sprzedawca mega zachwalał :szok:

Nie wiem ile masz wzrostu ale ja mam 163 i przy tym wózku wyglądałam jak nastolatka

Też miałam kolczyk w pępku :) W pierwszej ciąży wyciągnęłam i już od tamtej pory nie włożyłam. Na roczrk Antka zrobiłam sobie tatuaż imię i datę urodzenia. Mial być jeden jedyny - jest już 6 :)
Wolę robić tattoo niż rodzić

Czyli ogolnie jestes z wizyty zadowolona?
Super, ze mala ok [emoji7]
Jestem zadowolona. Napisała żeby jeszcze przyjść za 3 tygodnie jakiś na kolejne usg. Pogadaliśmy sobie o moim wcześniejszym prowadzeniu ciąży i mysle ze chce mi to " wynagrodzić" :) zapomniałam napisać ze Glowa w dol ale szyjka 4,5 cm. Trzyma sie skubana.

Ja juz po wizycie i jestem mega zadowolona bo mam zielone światło żeby jechać do rodziców do PL :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj 30+1 mały waży 1300 g, dalej mniejszy ale rośnie proporcjonalnie, wszystko ogólnie dobrze, przepływy dobre, szyjka długa zamknięta i trzyma mocno :p
W połowie miesiąca kontrola u lekarza w pl dla pewności że wszystko jest dalej ok. Dostałam skierowanie na wizytę "organizacyjną" w szpitalu w którym chcę mieć cesarke. Pójdę po powrocie.
Jutro o 4 rano wyjeżdżamy żeby nie jechać w najgorszym upale.
Aaaaaaa już sie nie mogę doczekać :D:D:D

Gratuluje innym wizytujacym :)
Cieszę się razem z Tobą:)

Ja wczoraj tak miałam.
Że mało się ruszał. Oczywiście wpadłam w popłoch lekki i dzisiaj od rana leżałam i tylko czekałam aż zacznie fikać.
Jak zaczął to taka ulga, że szok.
Na szczęście brzuch tańczył jak zawsze :-)
Także może Dzidziołki też mają swoje bardziej senne dni ... hmmm
U mnie wczoraj tez jakos tak mała byla mniej aktywna. Myślę ze to przez to niskie cisnienie, dzisiaj juz bardziej buszowała po brzuchu i cale szczescie bo juz przed oczami mialam prze rozne scenariusze [emoji43]

Ja juz po wizycie i jestem mega zadowolona bo mam zielone światło żeby jechać do rodziców do PL :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj 30+1 mały waży 1300 g, dalej mniejszy ale rośnie proporcjonalnie, wszystko ogólnie dobrze, przepływy dobre, szyjka długa zamknięta i trzyma mocno [emoji14]
W połowie miesiąca kontrola u lekarza w pl dla pewności że wszystko jest dalej ok. Dostałam skierowanie na wizytę "organizacyjną" w szpitalu w którym chcę mieć cesarke. Pójdę po powrocie.

Super że wszystko w porządku z malenstwem

reklama
Dzisiaj 30+1 mały waży 1300 g, dalej mniejszy ale rośnie proporcjonalnie, wszystko ogólnie dobrze, przepływy dobre, szyjka długa zamknięta i trzyma mocno [emoji14]

Super wieści [emoji106] [emoji106] milego pobytu w naszej pięknej Ojczyźnie [emoji4] [emoji4]

Do góry