reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja w pepku, ale mialam zajebisty brzuch-plaski i umiesniony, wiec kolczyk wygladal zaje*biscie [emoji14] w jezyku i w nosie [emoji85] aktualnie mam tylko po jednym w kazdym uchu [emoji23] chyba doroslam [emoji41]

Haha ja nie miałam tak zajebistego. Zawsze jakiś zwałek tam miałam. Slodziutki ;-)
Ale ... koleżanka robiła no to ja też ;-p

Też tylko w uszach teraz. Starość ;)

reklama
Przyszłam na wizytę. Dopiero wchodziła pani z 12.40. Ale poszłam na precelka... Napilam sie wody... Wracam i juz tylko 2 panie przede mną. Wiec pewnie w grafiku pani miała przerwę ale przez obsuwę nie poszla. Czekam dalej. :) a tu fotka z kibelka bo maja duże lustro. To odstające na dole to torebka.
Super masz figurę [emoji4] dobrze że sprostowałaś co Ci tam wystaje. Ale najwyżej pomyślała bym że jesteś Babka z jajami [emoji6] [emoji41]

Ja juz po wizycie i jestem mega zadowolona bo mam zielone światło żeby jechać do rodziców do PL :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj 30+1 mały waży 1300 g, dalej mniejszy ale rośnie proporcjonalnie, wszystko ogólnie dobrze, przepływy dobre, szyjka długa zamknięta i trzyma mocno :p
W połowie miesiąca kontrola u lekarza w pl dla pewności że wszystko jest dalej ok. Dostałam skierowanie na wizytę "organizacyjną" w szpitalu w którym chcę mieć cesarke. Pójdę po powrocie.
Jutro o 4 rano wyjeżdżamy żeby nie jechać w najgorszym upale.
Aaaaaaa już sie nie mogę doczekać :D:D:D

Gratuluje innym wizytujacym :)

Udo miałam tatuowane 6 godzin i padłam, straciłam przytomność i spadłam z krzesła. Potem dostałam gorączki i dreszczy masakra. A ostatni robiłam po wewnętrznej stronie ramienia - tzw dot workiem czyli duży obszar tatuażu był kropkowany - nie pytaj [emoji23] 3 godziny rzeźni aż się rozpłakałam. Tatuaż na kręgosłupie to był przy tym nic

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ze macie temat wózków zamknięty ( oczywiście te które już kupiły wózki).Ja dziś znów spędziłam pół dnia w sklepach z wózkami i mam już taki mętlik że echh szkoda gadać....
Non stop coś innego się nam podoba.
Aktualnie dziś stanęło na Espiro next flow.
Miała może któraś z Was do czynienia z tym modelem, bo sprzedawca mega zachwalał :szok:

reklama
Do góry