reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
O właśnie! Też mam takie pudełko, ale zapomniałam tam wrzucić zdjęć z usg synka. Dla córki jeszcze nie kupiłam. Mi to pudełko "założyła" koleżanka, gdy tylko dowiedziała się, że rodzę. Wyrzuciła też skrawki gazet, stronę z onetu itp. Informacje, co się tego dnia działo:)
Odnośnie gazet, mi tak do głowy po porodzie przyszło. Mąż pyta 'coś Ci kupić'? A ja, gazetę! Dzisiejszą! Mąż lekkie zdziwko, pyta jaką? A ja, że jedna cholera jaka! Dzisiejszą z wiadomościami! :D

A wy wysocy jesteście? My się z mężem smialiśmy wczoraj że nasza corka jak będzie wychodzić że szpitala to wyskoczy w 74 i będzie z 7kg miała . Ja mam 176 a moj maz 188.
Koleżanka ma 188 a jej facet 186 a jej dzidzia urodziła sie okolo 2 tygodni przed terminem, moze 2,5 tygodnia i wazyla niecałe 2700g :)

Filipow za dużo nie znam, ale Bartki to kochane chlopaki. I imie samo w sobie mi sie podoba [emoji4] tradycyjne ale nie jakies popularne mega.
A Filip ładne imie, ale dla mnie za bardzo popularne, a tym sie sugeruje, ale nie dla wszystkich jest to wazne :)
Wybierz co Ci serce podpowiada :)

Moj Bartek to akurat Bartłomiej, złoty chlop [emoji3][emoji3][emoji173] pasowalby do Twoich chlopcow, bo z tego co piszesz to tez tacy kochani :) moi bracia to Tomek i Wojtek i to tez dobrzy faceci. Tomek bardziej uczuciowy, moze Ty tez podobnie odczuwasz u swoich dzieci [emoji4] czy moze Wojtuś u Ciebie bardziej uczuciowy? Taki do przytulania itp? :)
I @Szalona 29 mój mąż ma dwa imiona Bartek Filip ;)
Ale właśnie Bartosz, a nie Bartłomiej.

reklama
Do góry