reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witam serdecznie i czy mogę dołączyć do was?Jestem Mamą7 -niej córci, a za sobą mam 4 ciążę stracone w 22 tyg ,13 ,12 pozamaciczna i 5,5 bez 1 jajowodu
Obecnie nie czekam na @
Z objawów ciażowych to mam wszystkie jak co miesiąc na@wogóle nie biorę ich pod uwagę .Nie testuje przed czasem .
Obecnie mam tylko jeden objaw a mianowicie metaliczny posmak w ustach który miałam w 2 ciażach, no ale zobaczymy do @jeszcze tydzień
Życzę pozytywnych testów
Powodzenia !!! Sporo przeszlas musi sie udac :-))

reklama
Karolr, Flor dziękuje za miłe przyjęcie-))
No lekko nie było ,ale dałam radę urodziłam córcie-))
Choć teraz nie daję jakoś szans wielkich liczę że wkońcu wpadnę hehe
Macie rację uda się każdej z nas!!
Wam też życzę powodzenia!!

U mnie pms minął całkowicie więc franca będzie na dniach,ale za to w przyszłym cyklu daję czadu

A to pms powinno Ci trwac do @ zeby byla ciaza?..

Mnie ciągle pobolewa jak przed @
3 razy pobolewalo i 3 razy dzis przechodzilo...tak przed miesiączka spada i mijają objawy

W cyklu miesiączkowym po owulacji wzrasta poziom progesteronu ,akurat ja bardzo to odczuwam i gdy one mijają wiem że franca lada dzień i to w moim przypadku sprawdza się od lat.
Jeśli chodzi o ciąże utrzymywały mi się ,betę zawsze robiłam 3/4 po spodziewanej@
A jak u was dziewczyny?

W cyklu miesiączkowym po owulacji wzrasta poziom progesteronu ,akurat ja bardzo to odczuwam i gdy one mijają wiem że franca lada dzień i to w moim przypadku sprawdza się od lat.
Jeśli chodzi o ciąże utrzymywały mi się ,betę zawsze robiłam 3/4 po spodziewanej@
A jak u was dziewczyny? ]

Kurcze jak czuje te pobolewania przedmalpowe to mysle ze zaraz bedzie. @.. dzis wieczorem... jutro z rana...kiedy przejda? Dzień przed? W dniu @ czy 2 dni po @[/QUOTE]

reklama
Do góry