Szalona 29
Moderatorka
Przy okresie ból by sie rozkrecal....az do momentu że bez tabletki ani rusz... poki co slabizna....i się nie rozkreca..no ale takie rzeczy to zawsze max 24h przed..a nie 5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. I niedziela już prawie dobiega końca oby się w tym rozpoczynającym tygodniu posypały same dwie kreski ^^
Oj tak tak tak juz jeden dzien mniej.... juz niedzieli nie ma.... a dnia testowaniabtez nie ma co liczyc.. bo przeciez...testuje sie z samego rana
Wiecie co ja bym chciala żeby z tej wpadki cos wyszło.. jak sobie to wszystko przemyslalam..i patrze na moich chłopców to samo szczęście... za jednym razem wszystkie pieluchy ogarne....
pierwszy tydzien wypieralam ze swiadomosci taka opcje... a teraz bym sie ucieszyla.
Powiedzialam dzis mężowi że jest ryzyko... niedowierza....jest szok.... tak jak ja 10 dni temu..
U mnie pobolewania takie co przed @ minęły
4 razy przychodzily..trwaly z godzine.. i spokój
Teraz bede zawiedziona jak nie wyjdzie...No i bardzo się cieszę że zmieniłaś nastawienie ! Na początku byłoby pewnie trochę ciężej wszystko ogarnąć. Ale później.. bajka Każde dziecko w domu to taka porcja szczęścia na całe życie A i na ich dorosłe lata fajnie jest mieć więcej rodzeństwa, dużą rodzinę. Zawsze jest to wsparcie a i jest wesoło Trzymam kciuki żeby ta fasoleczka u Ciebie w brzuszku rosła ! ;*
Oj tak tak tak juz jeden dzien mniej.... juz niedzieli nie ma.... a dnia testowaniabtez nie ma co liczyc.. bo przeciez...testuje sie z samego rana
Wiecie co ja bym chciala żeby z tej wpadki cos wyszło.. jak sobie to wszystko przemyslalam..i patrze na moich chłopców to samo szczęście... za jednym razem wszystkie pieluchy ogarne....
pierwszy tydzien wypieralam ze swiadomosci taka opcje... a teraz bym sie ucieszyla.
Powiedzialam dzis mężowi że jest ryzyko... niedowierza....jest szok.... tak jak ja 10 dni temu..
U mnie pobolewania takie co przed @ minęły
4 razy przychodzily..trwaly z godzine.. i spokój