reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja nie pamietam jak było z pierwszym synkiem, wydaje mi się ze poczułam miłość jak przywieźli mnie po 2 H spędzonych z synkiem i mężem na salę. Za to pamiętam ze zaraz po urodzeniu kazali mezowi wyjść na kilka minut żeby mnie zeszyc, synek płakał na mojej piersi a ja modlilam się żeby ktoś ode mnie go zabrał bo nie chciał przestać płakać [emoji14] juz wlasnie bedac na sali przelyjrzałam mu się dokładnie podczas gdy spal i mysle ze wtedy takie ciepelko na sercu poczulam :D

Ja się właśnie tego boje. Ze zostaje sama z noworodkiem który będzie płakał a ja za Chiny ludowe nie będę wiedzieć co mam teraz zrobić [emoji15]

Właśnie. U nas niby od środy burzowo ale ponad 30 stopni więc to będzie zaduch, chwilowe wyładowanie i tak w kółko :-/
Wiecie, ja prawie cały tydzień miałam deszczowy i zimny (w piątek zrobiło się jako tako dopiero) i ja naprawdę się cieszę ze mam teraz cieplej :D kiedyś byłam chlodolubem a po poprzedniej ciazy coś mi hormony się poprzestawialy i cała zimę i wiosnę spędziłam trzesac się pod kocami i w grubych swetrach. Jak czuje ciepelko i widzę sloneczko to jestem szczęśliwa [emoji14]

Wrzucam Wam moja listę zakupów w z apteki gemini.
Dużo tego może za dużo ale wolę za dużo niż później przepłacać. Opierałam się na różnych listach wyprawkowych, część sprawdziłam na srokao. Zamieściłam się idealnie w 500 ;-)

Co do Aspiratora doczytałam że ma znacznie większa moc ssąca od konkurencji ( 60 kPa) nie miały 40 kPa .

Sorry za jakość ale robiłam zdj telefonem. Zobacz załącznik 880394Zobacz załącznik 880395Zobacz załącznik 880396

Mnie też dużo Wyszlo aż 590... W aptece Gemini

Wiecie, ja prawie cały tydzień miałam deszczowy i zimny (w piątek zrobiło się jako tako dopiero) i ja naprawdę się cieszę ze mam teraz cieplej :D kiedyś byłam chlodolubem a po poprzedniej ciazy coś mi hormony się poprzestawialy i cała zimę i wiosnę spędziłam trzesac się pod kocami i w grubych swetrach. Jak czuje ciepelko i widzę sloneczko to jestem szczęśliwa [emoji14]
U mnie był deszcz i chłód tak jak u Ciebie w zeszłym tyg i byłam najszczesliwszym człowiekiem pod słońcem. Czy tam pod chmurką :D ale ja z tych dla których majowe słońce to jest maks, a najlepiej, to żeby temperatura nie przekraczała 20 stopni :D

U mnie był deszcz i chłód tak jak u Ciebie w zeszłym tyg i byłam najszczesliwszym człowiekiem pod słońcem. Czy tam pod chmurką :D ale ja z tych dla których majowe słońce to jest maks, a najlepiej, to żeby temperatura nie przekraczała 20 stopni :D
Ja mam takie mury w domu na parterze ze w salonie mam przyjemny chlodek. Na górze za to cieplo, wiec robię taki myk ze jak mi brakuje ciepła to stacjonuje na piętrze a jak już za gorąco to idę na dół :D

Ja mam takie mury w domu na parterze ze w salonie mam przyjemny chlodek. Na górze za to cieplo, wiec robię taki myk ze jak mi brakuje ciepła to stacjonuje na piętrze a jak już za gorąco to idę na dół :D
U mnie to samo, ale właśnie remontujemy górę, będzie tu kuchnia i ogólnie całe nasze małe mieszkanie i już się zastanawiam jak ja to przezyję... [emoji23]

reklama
Do góry