reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja nie pamietam jak było z pierwszym synkiem, wydaje mi się ze poczułam miłość jak przywieźli mnie po 2 H spędzonych z synkiem i mężem na salę. Za to pamiętam ze zaraz po urodzeniu kazali mezowi wyjść na kilka minut żeby mnie zeszyc, synek płakał na mojej piersi a ja modlilam się żeby ktoś ode mnie go zabrał bo nie chciał przestać płakać [emoji14] juz wlasnie bedac na sali przelyjrzałam mu się dokładnie podczas gdy spal i mysle ze wtedy takie ciepelko na sercu poczulam :D

Ja się właśnie tego boje. Ze zostaje sama z noworodkiem który będzie płakał a ja za Chiny ludowe nie będę wiedzieć co mam teraz zrobić [emoji15]

Właśnie. U nas niby od środy burzowo ale ponad 30 stopni więc to będzie zaduch, chwilowe wyładowanie i tak w kółko :-/
Wiecie, ja prawie cały tydzień miałam deszczowy i zimny (w piątek zrobiło się jako tako dopiero) i ja naprawdę się cieszę ze mam teraz cieplej :D kiedyś byłam chlodolubem a po poprzedniej ciazy coś mi hormony się poprzestawialy i cała zimę i wiosnę spędziłam trzesac się pod kocami i w grubych swetrach. Jak czuje ciepelko i widzę sloneczko to jestem szczęśliwa [emoji14]

Wrzucam Wam moja listę zakupów w z apteki gemini.
Dużo tego może za dużo ale wolę za dużo niż później przepłacać. Opierałam się na różnych listach wyprawkowych, część sprawdziłam na srokao. Zamieściłam się idealnie w 500 ;-)

Co do Aspiratora doczytałam że ma znacznie większa moc ssąca od konkurencji ( 60 kPa) nie miały 40 kPa .

Sorry za jakość ale robiłam zdj telefonem. Zobacz załącznik 880394Zobacz załącznik 880395Zobacz załącznik 880396

Mnie też dużo Wyszlo aż 590... W aptece Gemini

Wiecie, ja prawie cały tydzień miałam deszczowy i zimny (w piątek zrobiło się jako tako dopiero) i ja naprawdę się cieszę ze mam teraz cieplej :D kiedyś byłam chlodolubem a po poprzedniej ciazy coś mi hormony się poprzestawialy i cała zimę i wiosnę spędziłam trzesac się pod kocami i w grubych swetrach. Jak czuje ciepelko i widzę sloneczko to jestem szczęśliwa [emoji14]
U mnie był deszcz i chłód tak jak u Ciebie w zeszłym tyg i byłam najszczesliwszym człowiekiem pod słońcem. Czy tam pod chmurką :D ale ja z tych dla których majowe słońce to jest maks, a najlepiej, to żeby temperatura nie przekraczała 20 stopni :D

U mnie był deszcz i chłód tak jak u Ciebie w zeszłym tyg i byłam najszczesliwszym człowiekiem pod słońcem. Czy tam pod chmurką :D ale ja z tych dla których majowe słońce to jest maks, a najlepiej, to żeby temperatura nie przekraczała 20 stopni :D
Ja mam takie mury w domu na parterze ze w salonie mam przyjemny chlodek. Na górze za to cieplo, wiec robię taki myk ze jak mi brakuje ciepła to stacjonuje na piętrze a jak już za gorąco to idę na dół :D

Ja mam takie mury w domu na parterze ze w salonie mam przyjemny chlodek. Na górze za to cieplo, wiec robię taki myk ze jak mi brakuje ciepła to stacjonuje na piętrze a jak już za gorąco to idę na dół :D
U mnie to samo, ale właśnie remontujemy górę, będzie tu kuchnia i ogólnie całe nasze małe mieszkanie i już się zastanawiam jak ja to przezyję... [emoji23]

reklama
Do góry