reklama
Kocurek
Fanka BB :)
Ja kupilam też rzeczy na później Butelkę., szampon, kremy,mleko, pieluchy, tetry itp. Łącznie 53 produkty. Nie chcę chodzić po sklepach a tak za jednym razem ciach i wszystko jest.
Rany 500zl???
Dziewczyny co wy kupujecie?
Ja tylko zestaw.mini kosmetyków od tołpy i. Dwie paczki podkładów...i to chyba wszystko...
Ekonomiczna jestem ;D
U nas dzień trwa już od kilku godzin a ja ledwo zyje...
Kocurek
U mnie w sobotę ma być 34 C
Właśnie. U nas niby od środy burzowo ale ponad 30 stopni więc to będzie zaduch, chwilowe wyładowanie i tak w kółko :-/
Dopiero 9 a ja juz nie mam czym oddychac :/ glowa mi peka, chcialabym przespać najblizsze dwa miesiace, a nawet polezec specjalnie nie moge... Uh.
Pierwsza ciaze jak planowalismy to od razu wiedziałam ze nie wchodzi w gre zaawansowana ciaza latem, ze nie chce tego przechodzic. Co tez mnie podkusilo zeby w styczniu starac się o drugie... Wiecej sie w to nie dam wrobic
Pierwsza ciaze jak planowalismy to od razu wiedziałam ze nie wchodzi w gre zaawansowana ciaza latem, ze nie chce tego przechodzic. Co tez mnie podkusilo zeby w styczniu starac się o drugie... Wiecej sie w to nie dam wrobic
Igorowelove
Moderatorka
Margonelka ja tez bralam czopki glicerynowe, bo swoja dwojeczke po porodzie wspominam traumatycznie [emoji85]
Ja kupilam też rzeczy na później Butelkę., szampon, kremy,mleko, pieluchy, tetry itp. Łącznie 53 produkty. Nie chcę chodzić po sklepach a tak za jednym razem ciach i wszystko jest.
W sumie fakt.My nie używamy mm, kremow, nakładek itd.Wiec z automatu połowa koszyka odpada
U nas dusznawo, ale da się żyć (póki co)
Macie jakiś sposób na ciągle zastawiona bramę wjazdowa?
Margonelka
A widzisz,o tym nie pomyslałamMargonelka ja tez bralam czopki glicerynowe, bo swoja dwojeczke po porodzie wspominam traumatycznie [emoji85]
Ja palce też mam długie i chude. I teraz stwierdzam, że to będzie palec wskazujący [emoji1] Chodzi mi o sam ten dzyndzelek [emoji2] widzę że powiększyły mi się i sutki i brodawki. Może rzeczywiście Dzidzi będzie łatwiej złapać i ssać. Rozmawiałam ostatnio ze znajomą i ona mi powiedziała że używała kapturków bo właśnie też miała chowające się brodawki i mały nie miał jak łapać. Może rzeczywiście się wstrzynam, może nie będą mi potrzebne i dam radę bez. Chociaż sobie myślę że z tym mniej boli [emoji3] [emoji3]Ale sutek od podstawy bez otoczki? Jest tak to to może być M lub nawet L. Przed ciąża może ci się zgrubily aby potem bobas nie miał problemów z ciagnieciem pokarmu.
W pierwszej ciąży strzymalam się z kupnem kapturkow. W szpitalu dopiero wyszło ze mam chowajace się brodawki i mi doradca laktqcyjny powiedziała ze kapturki rozmiar s i widziałam ze przymierzyla najmniejszy palec. Tyle że każda z nas ma innej grubości palce. (ja mam bardzo małe, obrączka rozmiar 8)
Może też się wstrzymaj z kupnem i mąż ci kupi i dowiezie do szpitala?
sandralevv93
997 [emoji41]W sumie fakt.My nie używamy mm, kremow, nakładek itd.Wiec z automatu połowa koszyka odpada
U nas dusznawo, ale da się żyć (póki co)
Macie jakiś sposób na ciągle zastawiona bramę wjazdowa?
reklama
NaturalnaMama
Jak dla mnie wydatek na wyrost jeśli będą konieczne to w każdej aptece facet może kupić i dowiezcJa palce też mam długie i chude. I teraz stwierdzam, że to będzie palec wskazujący [emoji1] Chodzi mi o sam ten dzyndzelek [emoji2] widzę że powiększyły mi się i sutki i brodawki. Może rzeczywiście Dzidzi będzie łatwiej złapać i ssać. Rozmawiałam ostatnio ze znajomą i ona mi powiedziała że używała kapturków bo właśnie też miała chowające się brodawki i mały nie miał jak łapać. Może rzeczywiście się wstrzynam, może nie będą mi potrzebne i dam radę bez. Chociaż sobie myślę że z tym mniej boli [emoji3] [emoji3]