reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Kurcze wiesz co, to jest zagadka.... Byłam już u wielu wetow, wykluczona większość chorób. Zdjęcia, rezonans, usg, echo no cuda. A jej ciągle nawraca gorączka 40 stopni, drgania mięśni, duszności, ogólne bóle (w sensie jak to się dzieje, to nawet zwykły dotyk sprawia jej ból). I tak od listopada... Tydzień choroby, leków i badań i znowu miesiąc czy trochę więcej przerwy. Mi już ręce opadają, a u naszego weta mam dług, że szkód mówić...
No to kiepsko... Najgorzej że zwierzak nie powie co go boli, ja miałam taką akcję z kotem że drgawek dostawała i tak dziwnie łapy prostowała, raz nawet piana jej z pyska poszła. Mamy weta na tej samej ulicy, mąż poleciał od razu i okazało się że to coś z sercem wywołane przez stres (pies ja wtedy pogonił) dostała leki i szczęśliwie już nie wróciło :)
Najgorzej jak jest problem z postawieniem diagnozy :(

reklama
Ja mogę Ci polecić satyne bawelniana(albo bawelne satynowa) z lidla! Najlepsza pościel,jaką kiedykolwiek mialam(a mialam ich sporo). Pierze się genialnie,nie traci koloru i bardzo przyjemna w dotyku
Ja też uwielbiam pościel z Lidla, nic się z nią nie dzieje - mam komplet który ma już ze 3 lata a wygląda jak nowy

Ranny ptaszek spokojnie ja też tak miałam miesiąc temu i wszystko było ok.oni chyba tak straszą na zapas.Zrobili mi posiew i wszystko było ok i jest do teraz.Nie stresuj się na zapas.

U mnie zle wiesci, zaczelam krwawic rano, zywa czerowa krew ale niewiele, od razu na ip, leze na patologii, podali mi sterdy na rozwoj pluc powiedzieli zebym byla gotowa na cc w kazdym momencie ... trzymajcie kciuki zeby moj maluszek jeszcze posiedzial w brzuchu [emoji20]
O rany ! Siedz maluchu jak najdluzej w brzuchu! Trzymam mocno kciuki!

U mnie zle wiesci, zaczelam krwawic rano, zywa czerowa krew ale niewiele, od razu na ip, leze na patologii, podali mi sterdy na rozwoj pluc powiedzieli zebym byla gotowa na cc w kazdym momencie ... trzymajcie kciuki zeby moj maluszek jeszcze posiedzial w brzuchu [emoji20]
O matko [emoji54][emoji54][emoji54] oby się wszystko unormowalo. Trzymam kciuki, żeby siedział jeszcze w brzuszku.

Trzymam kciuki za Ciebie i za bobaska.
Nie daj się złym myślom.Mam nadzieję że jakoś dotrwasz, każdy tydzień będzie na wagę złota.

Trzymamy mocno! Dużo siły dla Ciebie, mam nadzieję, że będzie dobrze!

@ranny.ptaszek bądź dzielna !
Trzymam mocno kciuki żeby Maleństwo siedziało w brzuszku jak najdłużej :-***

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Niech jak najdłużej siedzi. Ale jesteś pod dobra opieką lekarską, nie odeslali Cię z kwitkiem. :*

Do góry