reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mogę Ci polecić satyne bawelniana(albo bawelne satynowa) z lidla! Najlepsza pościel,jaką kiedykolwiek mialam(a mialam ich sporo). Pierze się genialnie,nie traci koloru i bardzo przyjemna w dotyku
A dostanę ją gdzieś przez neta? Do Lidla mam dość daleko i jest taki mały, że wątpię że tam dostanę

reklama
Ja mogę Ci polecić satyne bawelniana(albo bawelne satynowa) z lidla! Najlepsza pościel,jaką kiedykolwiek mialam(a mialam ich sporo). Pierze się genialnie,nie traci koloru i bardzo przyjemna w dotyku
Ja kiedys dostalam taka posciel i tez jestem bardzo zadowolona. Ale na zime kocham flanele :D nie znosze wchodzic zima do zimnego lozka, a pod flanelowa zawsze cieplutko :p

Może Cię wylogowalo? Ja właśnie też stracilam,a po ponownym zalogowaniu mam wszystko spowrotem..
Kurcze,coś mi zdjęcia nia wchodzą. Pokombinuję..
Właśnie ja to robiłam bez zalogowania dopiero po fakcie zalogowalam się i już 2 raz mi to nie grozi. Jak sie nie uda to trudno nie przejmuj się.

Dziewczyny zamówiłam w końcu kołdry i poduszki, uf. To teraz kolejne pytanie. Z czego komplety pościeli? Kora czy satyna odpada. Musi być grubo i milutko. Może któraś ma sprawdzonego sprzedawcę? Nie zależy mi na wzorach, nawet lepiej jak będą jedno - dwukolorowe
Jeżeli lubisz, mile w dotyku, dobre na zimę i lato to polecam z home&you, niektóre z nich są pakowane w reklamówki z tego samego materiału co poszewki i te są o tyle fajne ze prasować ich nie trzeba :) teraz przy wydanych 100 zł bon na 100 zł otrzymujesz

@pysia1986 nie chce mi wejśc zdjęcie za diabła,ale napiszę i podlinkuję Ci co wrzuciłam do koszyka:
1. Link do: Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk - Dla mamy i kobiety w ciąży
2. Link do: AKUKU, podkłady higieniczne jednorazowe, 60x90cm, od urodzenia, 5 sztuk - Higiena dzieci
3. Link do: Tantum Rosa, 10 saszetek - Bez recepty
4. Link do: Podpaski BELLA Nova, Maxi, 18 sztuk - Artykuły higieniczne
5. Link do: Podpaski BELLA Perfecta Ultra, Night, Extra Soft, 7 sztuk - Artykuły higieniczne
6. Link do: CLEANIC Kindii, Pure (dawniej Baby Sensitive), płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - Higiena dzieci
7. Link do: Izotoniczny roztwór wielofunkcyjny 0,9% NaCl, Polfa Łódź, 30 ampułek po 5ml - Zdrowie dzieci
8. Link do: Majtki poporodowe, wielorazowe, siateczkowe, rozmiar 44-46, 2 sztuki - Dla mamy i kobiety w ciąży
9. Link do: Maść ochronna z witaminą A 800j.m./g, 25g - Bez recepty
10. Link do: Bepanthen Baby, maść ochronna, od urodzenia, 30g - Pielęgnacja dzieci
11. Link do: NIVEA Baby, krem na każdą pogodę, od urodzenia, 50ml - Pielęgnacja dzieci

Ten koszyk jest mega ubogi i jeszcze bardzo niedopracowany. Muszę jeszcze przemyśleć sprawę kapania i dorzucić( SrokaO poleca te z Rossmana,więc zastanawiam się czy by ich tam nie kupic. Zreszta chusteczki nawilżane też poleca rossmanowsie-te babydream). Tak samo pielęgnacji - maści i kremów
Szukam też sprawdzonego info o olejku migdałowym dla malucha.
Aspiratorek do nosa i termometr biorę z innych miejsc.

A gdyby ktoś chciał zestaw z TT w niewielkich pieniążkach:
Link do: Tommee Tippee Zestaw Startowy Do Karmienia Butelką 235732

Gdyby któraś mamusia dopisała coś konkretnego do tego wszystkiego,to było by super :)
Dziękuję [emoji9][emoji9][emoji9]

Jeżeli lubisz, mile w dotyku, dobre na zimę i lato to polecam z home&you, niektóre z nich są pakowane w reklamówki z tego samego materiału co poszewki i te są o tyle fajne ze prasować ich nie trzeba :) teraz przy wydanych 100 zł bon na 100 zł otrzymujesz
O tak...mialam przyjemność pod taką spać(nie posiadam takowej) i podobala mi się. Mnie regularna cena odstraszala,ale też słyszałam o takiej promocji,że przy zakupie jednej druga za pol ceny albo i gratis.

O patrz, a przez neta ta promocja też? Siądę do komputera to będę mogła dopiero posprawdzac, a właśnie kończę malować :)

reklama
Do góry