reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

I mnie [emoji3]

Mnie również ale nie będę nawet tego faktu komentować bo cała ta dyskusja wydawała mi się niepotrzebna :(

Ja mam 160x200 i wygodnie nam się śpi. Na upartego z dwoma a może i uda się z trzema dziećmi zasnąć :D

Też 160 mamy i na razie daje radę ja, mąż, Michasiek i pies [emoji14]
Do nowego domu kupię szersze :)

@Margonelka ja bym ten cieńszy minky brała. Chyba też go zakupię. W dalsze trasy u nas po prostu robimy przystanek jak się rozgrzeje auto, ściągamy kurtki, kombinezon i jedziemy dalej.

reklama
@Margonelka ja bym ten cieńszy minky brała. Chyba też go zakupię. W dalsze trasy u nas po prostu robimy przystanek jak się rozgrzeje auto, ściągamy kurtki, kombinezon i jedziemy dalej.
I tak zrobię:) zastanawiam się tylko nad wzorem:)

@NaturalnaMama jeszcze mnie tam nie było:p
A co to za kolor na ścianie z oknem?

Jeszcze ze 2 tygodnie i może u mnie łóżko będzie mogło wjechać:)

Zeżarłam(jadlam by nie oddało powagu sytuacji) i leżę. Może się i Szymek trochę ruszy bo on ostatnio cichutki jest

Dziewczyny których dzieciaki są miednicowo czy wy czujecie kiedy one się przekręcają?
Ja nie wyłapałam kiedy poszedł nóżkami w dół za to zaczęła mi się wtedy zgaga i inaczej odczuwam jego ruchy. W środę był nadal miednicowo a od wczoraj to już nie wiem bo takie bolesne akrobacje wyczyniał, że masakra. Dzisiaj czuję stukanie rękami?nogami? w prawym boku u góry ale i na dole. Nie ogarniam tego. Mam nadzieję, że się tam nie okręca za bardzo pępowiną :(
Ja nie mam póki co miednicowo, ale czuję wyraźnie jak Mała jest ułożona. Bardzo długo była w poprzek. Nic przyjemnego. Teraz nie wiem czy to prezent ale na wyjazd główką w dół jest i ni bardzo dobrze [emoji1]
Wczoraj na chwilę na noc przewinela się w poprzek ale rano już znowu ładnie.
Ja mam pewność kiedy ma czkawkę.

I tak zrobię:) zastanawiam się tylko nad wzorem:)

@NaturalnaMama jeszcze mnie tam nie było:p
A co to za kolor na ścianie z oknem?

Jeszcze ze 2 tygodnie i może u mnie łóżko będzie mogło wjechać:)

Zeżarłam(jadlam by nie oddało powagu sytuacji) i leżę. Może się i Szymek trochę ruszy bo on ostatnio cichutki jest
Deep sea od Beckersa :) ścianę na której będzie zagłówek łóżka też mam w tym kolorze

Ja nie mam póki co miednicowo, ale czuję wyraźnie jak Mała jest ułożona. Bardzo długo była w poprzek. Nic przyjemnego. Teraz nie wiem czy to prezent ale na wyjazd główką w dół jest i ni bardzo dobrze [emoji1]
Wczoraj na chwilę na noc przewinela się w poprzek ale rano już znowu ładnie.
Ja mam pewność kiedy ma czkawkę.
Mój mały też jest główka w dol i mam wrażenie że to już jego stałe ułożenie bo ruchu czuję ciągle w tych samych miejscach. Przejrzałam wyniki ze szpitala i wychodzi na to że ma sporą głowę bo z wymiaru to aż 32 tydzień... Najpierw jak to zobaczyłam to się zestresowałam bo sama nie wiem czy moze być taka rozbieżność aż duża...

reklama
Do góry