reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

I mnie [emoji3]

Mnie również ale nie będę nawet tego faktu komentować bo cała ta dyskusja wydawała mi się niepotrzebna :(

Ja mam 160x200 i wygodnie nam się śpi. Na upartego z dwoma a może i uda się z trzema dziećmi zasnąć :D

Też 160 mamy i na razie daje radę ja, mąż, Michasiek i pies [emoji14]
Do nowego domu kupię szersze :)

@Margonelka ja bym ten cieńszy minky brała. Chyba też go zakupię. W dalsze trasy u nas po prostu robimy przystanek jak się rozgrzeje auto, ściągamy kurtki, kombinezon i jedziemy dalej.

reklama
@Margonelka ja bym ten cieńszy minky brała. Chyba też go zakupię. W dalsze trasy u nas po prostu robimy przystanek jak się rozgrzeje auto, ściągamy kurtki, kombinezon i jedziemy dalej.
I tak zrobię:) zastanawiam się tylko nad wzorem:)

@NaturalnaMama jeszcze mnie tam nie było:p
A co to za kolor na ścianie z oknem?

Jeszcze ze 2 tygodnie i może u mnie łóżko będzie mogło wjechać:)

Zeżarłam(jadlam by nie oddało powagu sytuacji) i leżę. Może się i Szymek trochę ruszy bo on ostatnio cichutki jest

Dziewczyny których dzieciaki są miednicowo czy wy czujecie kiedy one się przekręcają?
Ja nie wyłapałam kiedy poszedł nóżkami w dół za to zaczęła mi się wtedy zgaga i inaczej odczuwam jego ruchy. W środę był nadal miednicowo a od wczoraj to już nie wiem bo takie bolesne akrobacje wyczyniał, że masakra. Dzisiaj czuję stukanie rękami?nogami? w prawym boku u góry ale i na dole. Nie ogarniam tego. Mam nadzieję, że się tam nie okręca za bardzo pępowiną :(
Ja nie mam póki co miednicowo, ale czuję wyraźnie jak Mała jest ułożona. Bardzo długo była w poprzek. Nic przyjemnego. Teraz nie wiem czy to prezent ale na wyjazd główką w dół jest i ni bardzo dobrze [emoji1]
Wczoraj na chwilę na noc przewinela się w poprzek ale rano już znowu ładnie.
Ja mam pewność kiedy ma czkawkę.

I tak zrobię:) zastanawiam się tylko nad wzorem:)

@NaturalnaMama jeszcze mnie tam nie było:p
A co to za kolor na ścianie z oknem?

Jeszcze ze 2 tygodnie i może u mnie łóżko będzie mogło wjechać:)

Zeżarłam(jadlam by nie oddało powagu sytuacji) i leżę. Może się i Szymek trochę ruszy bo on ostatnio cichutki jest
Deep sea od Beckersa :) ścianę na której będzie zagłówek łóżka też mam w tym kolorze

Ja nie mam póki co miednicowo, ale czuję wyraźnie jak Mała jest ułożona. Bardzo długo była w poprzek. Nic przyjemnego. Teraz nie wiem czy to prezent ale na wyjazd główką w dół jest i ni bardzo dobrze [emoji1]
Wczoraj na chwilę na noc przewinela się w poprzek ale rano już znowu ładnie.
Ja mam pewność kiedy ma czkawkę.
Mój mały też jest główka w dol i mam wrażenie że to już jego stałe ułożenie bo ruchu czuję ciągle w tych samych miejscach. Przejrzałam wyniki ze szpitala i wychodzi na to że ma sporą głowę bo z wymiaru to aż 32 tydzień... Najpierw jak to zobaczyłam to się zestresowałam bo sama nie wiem czy moze być taka rozbieżność aż duża...

reklama
Do góry