Szalona 29
Moderatorka
6 tc i 2 dni... a wg om 6 tc i 4 dniA jaki tydzień Ci wyszedł z usg?
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja wiedzialam po objawach ze owu 2 dni spoznione4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 tc i 2 dni... a wg om 6 tc i 4 dniA jaki tydzień Ci wyszedł z usg?
Prenatalne to takie bardziej zaawansowane. I każda kobieta w ciąży je musi mieć zrobione. Sprawdza sie szerokosc karku, bo np jak jest ponad normę w danym tygodniu to jest prawdopodobienstwo, że bedzie miał zespół Downa.W jakich sytuacjach powinno sie robic te badania prenatalne
No to mega ulga. GratulujeBry Paniom
I ja po wizycie. Tak sie bałam, bo w 6t0d byl pusty pęcherzyk i lekarz mówił, że ciąża młodsza.
Dziś już i zarodek 1,8cm i serduszko i ciąża 3 dni starsza niz wynika z OM
Kamień z serca....
Prenatalne na 30.03
Mój bobik[emoji170][emoji170] za syna
Badania prenatalne to każde badanie USG, które ma na celu wykluczenie wad dziecka. Każda z nas będzie miała 3 takie USG prenatalne. Te badania po 35rż są jeszcze bardziej poszerzone.Nie zawsze robi się badania prenatalne tylko po 35 r.ż lub jak jest inne wskazanie.
A u mnie mial byc stres przed jutrzejsza wizyta ale nie bedzie go [emoji3]
Bylam u endo i zrobila mi usg przez brzuch i bylo widac serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]
A teraz czytam sklady jedzenia/produktów i jestem przerazana. Boje sie ze moglo cos zaszkodzic kropkowi [emoji33]