reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dobry wieczór Dziewczyny.
U mnie po wizycie też bardzo dobrze [emoji4]. Maleństwo rośnie i to mnie najbardziej zaskoczyło, bo wychodzi na to, że termin mam na 24.09.
Tak czy siak to nie jest istotne dla mnie. 2 tygodnie w jedną czy drugą stronę [emoji6].
Dostałam skierowanie na badania prenatalne i kolejne z krwi. Zrobił cytologię i długo pogadaliśmy. Mam zwolnienie na te 3 dni, bo więcej nie chciałam.
Już mniej mnie boli tak gardło, tylko mi zimno...zaraz do łóżeczka.

Gratuluję pozostałym Mamusiom. Piękne usg [emoji16][emoji16][emoji16]
A to moje Maleństwo 9t.2d.
1519240887-46943919998b3bbe-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To bedziesz nam szlaki przecierac :)

Dobry wieczór Dziewczyny.
U mnie po wizycie też bardzo dobrze [emoji4]. Maleństwo rośnie i to mnie najbardziej zaskoczyło, bo wychodzi na to, że termin mam na 24.09.
Tak czy siak to nie jest istotne dla mnie. 2 tygodnie w jedną czy drugą stronę [emoji6].
Dostałam skierowanie na badania prenatalne i kolejne z krwi. Zrobił cytologię i długo pogadaliśmy. Mam zwolnienie na te 3 dni, bo więcej nie chciałam.
Już mniej mnie boli tak gardło, tylko mi zimno...zaraz do łóżeczka.

Gratuluję pozostałym Mamusiom. Piękne usg [emoji16][emoji16][emoji16]
A to moje Maleństwo 9t.2d.
1519240887-46943919998b3bbe-aaaaaa.jpeg

To już nie jest fasolka tylko mały człowieczek<3 woow. teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekac kolejnego usg. Gratulacje <3

Czeeeesc, czy mozna dolaczyc? W poniedzialek zobaczylam blada druga kreseczke, dzis beta pokazala, ze to drugi tydzien od zaplodnienia, wiec termin jakos na koniec pazdziernika :D
Siema :)

Nowym mamuskom przypominam ze jestesmy tez na fb w tajnej grupie, jak ktos chce dolaczyc do wyslijcie mi link ze swoim profilem

To już nie jest fasolka tylko mały człowieczek<3 woow. teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekac kolejnego usg. Gratulacje <3
To prawda [emoji16] sama byłam bardzo zaskoczona jak zobaczyłam że już takie duże moje Maleństwo [emoji7]

Nie hehe ale inne cuda w skladzie mnie przerazaja. Te wszystkie E...

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wszystko co E jest szkodliwe !
Na necie mozesz spradzic co od ktorego numeru co oznacza.. wiec spokojnie...
Nie zasKodzisz... tylko na prawde zero alkoholu i papierosow i innych uzywek..
( mam daalsza kolezanke.
Wiem ze popalala..i mala jest glucha) byc moze mialo to wplyw..
A do niezdrowych rzeczy sa fajne zdrowe zamienniki.. np chipsy... na suszone jablka... :)
Zwyklym normalnym jedzeniem..jak najmniej przetworzonym nie zaszkodzisz :)

reklama
Do góry