Szalona 29
Moderatorka
Dokladnie.. tego unikaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie.. tego unikaj
Zanioslam dzis l4 do pracy i mi sie niemilo zrobiło..na pytanie co z zaleglymi urlopami z 2016 sprzed 2 ciąży. Kolega w kadrach. odpowiedzial ze nie przepadną, pod nosem dodal ze bede mogla je wykorzystac jak skoncze sie reprodukowac.... ja na to slucham bo nie uslyszalam... a on a nic... komentarz nie na miejscu.....
Mysle ze chcial zebym uslyszala..a później niby sie wycofal... ehhhi tak tam wracac nie planuje... jak wroce to bedw miala ponad 100dni urlopowych zaleglych
Wiem ze nie wszystko co E jest szkodliwe ale akurat to co zjadlam bylo, tylko glupia po fakcie to ogarnelam [emoji3]Nie wszystko co E jest szkodliwe !
Na necie mozesz spradzic co od ktorego numeru co oznacza.. wiec spokojnie...
Nie zasKodzisz... tylko na prawde zero alkoholu i papierosow i innych uzywek..
( mam daalsza kolezanke.
Wiem ze popalala..i mala jest glucha) byc moze mialo to wplyw..
A do niezdrowych rzeczy sa fajne zdrowe zamienniki.. np chipsy... na suszone jablka...
Zwyklym normalnym jedzeniem..jak najmniej przetworzonym nie zaszkodzisz
Nie zgodzę się ja nie chciałam badań prenatalnych w poprzedniej ciąży i nie robiłam. Więc nie każda musi miećBadania prenatalne to każde badanie USG, które ma na celu wykluczenie wad dziecka. Każda z nas będzie miała 3 takie USG prenatalne. Te badania po 35rż są jeszcze bardziej poszerzone.
Gratuluję dziewczyny, jakie piękne dzisiaj wiadomości od Was aż lepiej się poczułam z tymi moimi mdłościami
Pamiętam tą glukozę z poprzedniej ciąży i już się boję, wtedy dosłownie rzygałam jak kotHej dziewczyny :-)
Ja siedzę w przychodni na badaniach, i miałam ich sporo na NFZ.
Właśnie pani mi pobrała 5 ampułk krwi.
A po tym wipiłam glukozę i jeszcze dwa pobranian mnie czekają w ciągu 2 godzin.
Ja już muszę robić to obciążenie glukozą bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę.
Was też to nie ominie, a nie jest to fajnie.
Na szczęście jest Oki i nie mam mdłości.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom