reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Heh u nas tez [emoji3] Oskar za to chyba ostatnio w ogóle nie sypia [emoji23][emoji23][emoji33]

no ja też tak miałam, no właśnie do przedwczoraj, jeszcze o 17 na placu zabaw fikał, potem pominął wieczorne harce i taki był spooookojnny cały dzień, dlatego zdecydowałam się pojechać i sprawdzić czy oby na pewno wszystko ok ;)
spokojna mama = spokojne dziecko = szczęśliwa mama + dziecko <3

reklama
Dzień dobry :)
@aspekt popatrz...to już prawie 30 tc,zanim się obejrzysz będzie 34 itd Teraz jest juz z górki i musi być dobrze,nie ma prawa być inaczej. Tak jak dziewczyny piszą,pociesz się jeszcze tym stanem bo tak niedużo go nam zostało.

Ja znów mam odwrotnie. Chciałabym czas spowolnić bo wydaje mi się,że jakoś tak za szybko to wszystko sie dzieje i te tygodnie tak szybko lecą :)

Witaj, napisz coś więcej ile masz, który tydzień ciąży i jak się czujesz, jaką płeć dziecka. Życzę dużo zdrowia i siły na nową sytuację.

witam. mam termin na pazdziernik rowniez.
to druga ciaza.
pierwsze dziecko ma 3 lata .
zostalam sama tak dla pocieszenia moze jakiejs przyszlej mamy w podobnej sytuacji.
w obcym kraju zaraz z dwojka dzieci samotna mama ale trzeba myslec pozytywnie :) wiec głowa do gory:)
Pozdrawiam

to druga ciaza.
zostalam sama tak dla pocieszenia moze jakiejs przyszlej mamy w podobnej sytuacji.
w obcym kraju zaraz z dwojka dzieci samotna mama ale trzeba myslec pozytywnie :) wiec głowa do gory:)
Pozdrawiam

Cześć @truskawka1234 .
Z nami już nie jesteś sama.
My już zgrana paczka.
Jest i śmiech i łzy radości i trochę nerwów :-p sprzeczania się i przekomarzania.
Włoski gang.
Zapraszamy :-)
Napisz coś o sobie ?

to druga ciaza.
Pozdrawiam
Cześć! Miło nam bardzo,że do nas dołączyłaś. Super,że masz takie pozytywne nastawienie,tego nigdy za wiele! :)

to druga ciaza.
Pozdrawiam
Cześć kochana witamy Cię w grupie jesteś silną mamą dasz radę życzę Ci żeby się wszystko ułożyło głowa do góry [emoji7]

Dziewczyny mam pytanko.
Szukam śpiworka do spania, ale nie bardzo wiem na jakich się skupić. Myślałam nad rozmiarem 74 (czy za duży ??)
Jak macie jakieś sprawdzone firmy to podajcie :)
Szukam też śpiworka do wózka (gondoli) i tutaj tez nie wiem jaki rozmiar i firma.

Wiem że mogę na Was liczyć :D:D:D

Dziewczyny, ja dzisiaj zaczynam malowanie pokoju tzn będę stać i patrzeć jak mąż maluję :-) jest strasznie duszno więc mam nadzieję że nie padne...

Załączniki

• IMG_20180715_105920.jpg
    IMG_20180715_105920.jpg
    978,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
to druga ciaza.
Pozdrawiam

Witaj truskawko
Będzie nam bardzo miło gościć Cię na pokładzie.Czasem nie byłaś na styczniowkach 2017?
Przykro mi, że zostałaś sama, ale wierzę w to, że takie rzeczy nie dzieją.sie bez przyczyny.Trzymam mocno kciuki za.Was

Do góry