reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja wzięłam na jeden jakoś tak nie mogłam sobie wyobrazić z siedzeniem i trzymaniem dwóch na raz. Ale na pewno znacznie szybciej odciągnie się mleko w razie w ;)
Mi się wydaje że jak to się wessie w cyc to trzymać nie trzeba. Ale cholera wie [emoji23] ale później jak butelka pełna mleka to chyba trzeba przytrzymać bo ciężko i będzie ciągło pierś w dół [emoji2] czuje że to będzie ciekawe doświadczenie...

własnie jak coś robie to się dobrze czuje. jak siedzę na dupie to mnie wszystko zaczyna boleć. mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze bo brat w odwiedziny przyjeżdża i na grzyby chciałabym go zabrać (tak, w górach już są grzyby, zarówno w Pieninach, Beskidzie Sądeckim jak i w Świetokrzyskim już widziałam znajomych z koszykami :))
Uważaj na kleszcze.

Do mam po cesarce albo kogoś kto wie ...

Jak jest po cesarce z kangurowaniem ? Dają mi na chwilę synka przytulić i zabierają i dają ojcu żeby kangurowal ? Hmmm :eek:

Nie mówiłam o tym mojemu mężowi jeszcze bobzawali dostanie, ogólnie jak jest temat kapania , przebierania ubranek czy pampersa to go to przeraża .

A co mnie nie ? To moje 1 dziecko też się boje okropnie jak to będzie ... Musimy od początku oboje się nauczyć takie moje zdanie :-D

U mnie maz dostal mala na kangurowanie a jak wrocilam na sale juz to jak przestalam sie trzasc to dostalam ja do siebie

A mówią że ubranka ze szpitala się wyrzuca żeby bakterii do domu nie przynieść....
Yhy, to w takim razie i kocyki i rozki i ubranka WSZYSTKIE ktore mialam powinny isc na smieci bo przez tydzien w szpitalu bylo uzyte kazde z nich :eek: bo mlody ulewal i zasikiwal:eek: a po powrocie do domu jego chyba powinnam we wrzatku wykapac i siebie tez albo w alkoholu:eek: bo bakterie...

Uważaj na kleszcze.
A to pochwalę się. Przez całe 29.5 letnie życie w lesie i w górach miałam kleszcza raz. Od kiedy pamiętam mama mi dawała jakieś dziadostwa do picia, jak byłam w podstawówce znalazła czystek w jakimś zielarskim i tym nas poila zamiast herbata w upały. I wydaje mi się że zapach ciała faktycznie się zmienia że je odstrasza bo ja pije non stop (teraz w ciąży przerwa), a młodszy brat który nienawidzi czystka od kiedy pierwszy raz dostał w kubeczku łapie te dziady przynajmniej raz na tydzień. Za to komary mnie kochają, tu w górach nie ma, ale pod kielcami to koło 18 jak wychodzę to lata mi nad głową cała galaktyka komarów.

reklama
To kup cos dla dziecka, takiego jak Ty uwazasz, pieniedzy nie dawaj i olej ich ewentualne zyczenia. Nie do konca zrozumialam, czy bedziesz chrzestna,czy tylko jesteście zaproszeni jako goscie? Po kościele jest jakis obiad?
Tylko goście:) pytałam Was o radę bo właśnie nie mam(poki co) pojęcia co takiemu malemu(polrocznemu) dziecku może się spodobac/przydac
Obiad po to malo powiedziane:) feta na 60 osób

Do góry