Szalona 29
Moderatorka
No to chyba jest jasne jak slonce za kazda zapyta lekarza i zrobi co lekarz zaleca, a to ze ktos tam pyta o leukocyty czy cukrzyce czy jakies inne wyniki czy dolegliwosci to chyba tak zeby wiedziec czy ktos mial podobnie i co sie tam z tym sie zadzialo co pomoglo itp?!
To ze forum nie jest miejscem na konsultowanie wybikow badan to chyba nikomu nie trzeba pisac [emoji38]
Mysliscie ze ktoras z nas po takiej „konsultacji” wezmie sobie posty jako recepte na dolegliwosci i odpusci wizyte u lekarza bo jakas obca kobita z forum tez tak miala robila x i pomoglo ?! I to jeszcze w ciazy?! Jak kazda na siebie chucha i dmucha...
Czy ktos tu ma nas za takich tumanow ?! [emoji23][emoji23]
Dokładnie..... poza tym z lekarzami jest różnie.. jeden o czym zapomni..drugi cos przeoczy.... a tak dzieki forum ..wiecej można dopytac lekarza.... jestesmy my bardziej doinformowane dzieki sobie tu nawzajem jesteśmy....... nas tu tyle z podobnymi doswiadczeniami etc ja informowalam gina prywatnego o tych strzykawkach i o tym ze badanie musi byc zrobione przed zastrzykiem.... hehe
A dzieki dziewczynom z forum dowiedzialam sie ze noworodek mi kaszle co 2 minuty.... bo przegrzewam mieszkanie.... o czym pediatra na ostrym dyzuze mi nie mogl podpowiedziec.... mokrymi recznikami na kaloryferze i ziolami w garnku....dziecku bym nie zaszkodzila..a pomoglo..dziecko przestalo kaszlec w 3 h. ....kazda ma swoj rozum