reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Będzie miał na trochę. Jeszcze kilka smaczków podeślę. Nie zabijcie mnie .
Powoli dostaje pierdolca.
Przez te prawie 6 miesięcy nic nie kupiłam.
Jakoś się "bałam".
Nie chciałam .. zapeszać.
W końcu jak to zrobiłam i przyniosłam pierwsze rzeczy do domu to ..
Może dlatego, że już tak mocno Synka czuje
Tak kopie, wierci się a ja już taką coraz bardziej Mamą jestem ❤
Zobacz załącznik 876399 Zobacz załącznik 876400 Zobacz załącznik 876401 Zobacz załącznik 876402 Zobacz załącznik 876403
U mnie było to samo dopóki pierwszej rzeczy nie kupiłam;) teraz już ciągle coś łapie:)

reklama
Spoko myślę, że każda z nas jest świadoma, że lekarz przede wszystkim.
Bo widzę, żeś nerwowa na tym punkcie :-)
Wiadomo, że Mamy najlepsze doktory są :-)

No to chyba jest jasne jak slonce za kazda zapyta lekarza i zrobi co lekarz zaleca, a to ze ktos tam pyta o leukocyty czy cukrzyce czy jakies inne wyniki czy dolegliwosci to chyba tak zeby wiedziec czy ktos mial podobnie i co sie tam z tym sie zadzialo co pomoglo itp?!
To ze forum nie jest miejscem na konsultowanie wybikow badan to chyba nikomu nie trzeba pisac [emoji38]
Mysliscie ze ktoras z nas po takiej „konsultacji” wezmie sobie posty jako recepte na dolegliwosci i odpusci wizyte u lekarza bo jakas obca kobita z forum tez tak miala robila x i pomoglo ?! I to jeszcze w ciazy?! Jak kazda na siebie chucha i dmucha...
Czy ktos tu ma nas za takich tumanow ?! [emoji23][emoji23]

U mnie było to samo dopóki pierwszej rzeczy nie kupiłam;) teraz już ciągle coś łapie:)
Ja już musiałam zwolnić z zakupami ubrankowymi bo jak zaczęłam to skończyć nie mogłam :D juz wiem ze córka będzie miała 2 x większa wyprawkę aniżeli jej bracia [emoji14] tłumaczę sobie to tym ze chłopcy przecież sukienek nie noszą więc musi być wiecej :D

Dostałam wyniki z wczorajszej glukozy! Na szczęscie wszytskie w normie(przynajmniej wg tabelek, które widziałam): 83-162-150.
Za to mocz średnio wyszedł, bo liczne bakterie i leukocyty(?!). Co to jakieś zapalenie?
Mam podobne wyniki i moja ginekolog mówi że kiepskie... Ciekawe co Ci powie Twój lekarz

Może to faktycznie ta glukoza.
Ja jutro idę.
Właśnie robię polędwiczki z sałatą to trochę zjem. I spokój do jutra.
Może głupie pytanie ale czy przed pobraniem pierwszej krwi do glukozy mogę się jak zwykle rano napić wody ?
Hm, nie myslalam nad tym wcale, ja wzielam lyk wody i wyszlam z domu. To chyba nie ma wiekszego znaczenia, w przerwach tez zrobilam pare malych lyczkow. Panie widzialy, nie komentowaly ;)

reklama
Moje dziecko oznajmilo ze idzie spać (ostatnio zasypial 20:15-20:30) poszedl z tata. Ciekawa jestem czy nie skonczy sie to pobudka o 23 i buszowaniem w srodku nocy :eek: oby nie
Mój ma wakacje i chodzi spać o 23 (normalnie 20-20.30) i wstaje o 9-10 (do przedszkola budzę go 6.40) :) więc mogę się wyspać :)

Do góry