reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A ja poszłam do sklepu po rukole A kupiłam roszpunke [emoji15] i jeszcze trzymam to opakiwanie w ręce i czytam RUKOLA A w domu czytam ROSZPUNKA!! Ale często mam teraz takie zaćmienia.
Oj zdarza mi się dość czesto ostatnio, albo zapomnieć, albo nie doczytać i sie upieram potem przy swoim, bo jestem święcie przekonana że tak "mówili", albo tak było napisane hehe :-D:-D

reklama
Dzień dobry:)
U mnie waga +5 kg od początku(od pierwszego ważenia w 6 tc),a dziś 26+2 tc :)
Niby nie duzo,a czuje się jak cielna krowa(nie obrażając krowy). W nic się nie mieszczę,w sukienkach wyglądam jak w workach. No ale trudno,przezyję i później się pomartwię :)
@Miao z mężem się unormuje,może nie szybko ale jednak. Skup się teraz na Malutkiej :)

@sandralevv93 jak było? zadowolona?
Próbowałam tych tabletek,które polecałaś. Niestety..przy pierwszej odruch wymiotny i odstawiłam. Nawet ich zapach mi przeszkadza :(
No fakt smak maja gowniany ale działają [emoji3]
Super było, nie chciało sie wracac. A teraz skora mi schodzi [emoji23]

Jeeeezu dziewczyny nie siejcie teorii z badaniami -,- mam nadzieje ze żadna sobie nie weźmie do serca i z pomocą forum leczyć się nie będzie. Leukocyty w moczu są z piardyliarda różnych powodów nie tylko z nadciśnienia. Wyniki robicie na zlecenie lekarza to i jemu je trzeba pokazać [emoji6]
A żurawina owszem pomaga - zakwasza środowisko w pęcherzu moczowym, a wiec bakterie maja niedogodne warunki do namnażania ale to raczej jako forma zapobiegania niż leczenia[emoji6]

Popieram , forum nie jest miejscem na konsultacje na temat wyników badań.....

Jeeeezu dziewczyny nie siejcie teorii z badaniami -,- mam nadzieje ze żadna sobie nie weźmie do serca i z pomocą forum leczyć się nie będzie. Leukocyty w moczu są z piardyliarda różnych powodów nie tylko z nadciśnienia. Wyniki robicie na zlecenie lekarza to i jemu je trzeba pokazać [emoji6]
A żurawina owszem pomaga - zakwasza środowisko w pęcherzu moczowym, a wiec bakterie maja niedogodne warunki do namnażania ale to raczej jako forma zapobiegania niż leczenia[emoji6]

A już napewno leukocyty nie są oznaka nadciśnienia.... retyyy

reklama
No fakt smak maja gowniany ale działają [emoji3]
Super było, nie chciało sie wracac. A teraz skora mi schodzi [emoji23]
Gofno to przy tym chyba by byla delicja dla mnie :-p no odrzut mialam masakryczny,nawet później na widok nalepki:laugh2:

Kurde,mój mały chyba kilka dni już jest albo jakoś w poprzek albo główką w dół. Mam strasznie żebra po prawej skopane,a jak trafi w żołądek to mi się treści potrafi cofnąć

Do góry