reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Nie musi być tak samo. Mój syn od początku był bardzo opiekuńczy względem brata (a kuzynostwa niekoniecznie :D) nigdy mu nic nie zrobił, co więcej próbuje go podnieść jak się przewroci czy uważa co synek bierze do buzi. Odpukać zazdrości też nigdy nie było. No i wciąż się pyta kiedy siostrę ze szpitala mu przywieziemy bo on chce już (jak jade do lekarza i czasami zostanie u mojej mamy to sie pyta czy wroce z dzidzia ) :D
Nie wiem może to kwestia tego ze uswiadamialismy go cała poprzednia ciążę ze będzie starszym bratem i powinien się mlodszyn opiekować? A może po prostu taki charakter (chociaż tak jak mowilam, do kuzynostwa czy kolegow nie miał takiego nastawienia, i też się martwilismy jak to bedzie)
Dzieki! Dajesz nadzieje! Moj tez mowi, ze Leosia nie bedzie bil, bo to jego brat i bedzie dbal o niego... Przytula brzuch, pyta koedy urosnie tyle, ze bedzie mogl wyjsc itd... no i bardzo czesto mowiac mi, ze mnie kocha to dodaje, ze Leosia tez :) No pozostaje mi miec nadzieje, ze to nie puste slowa [emoji85]

reklama
Wiem o tym. Ale jak od czasu do czasu sie zje.wątróbkę to chyba nic sie nie stanie, czy pasztet wlasnie. Miesiac temu zajadalam sie kaszanka z grilla w ktorej było az przesadnie wątróbki...
Ja też uwielbiam wątróbkę, pasztet i kaszankę. Wątróbkę jadłam w ciąży dwa razy. Jeszcze ze dwa pewnie zjem. Ma też dużo żelaza. Witamina A też jest w ciąży potrzebna tylko żeby nie przesadzić. Ja patrzę na skład soków bo owocowe A zwłaszcza multiwitaminowe potrafią jej mieć dużo. Dlatego jak zjem coś wątrobianego to parze żeby nic już witaminy A nie miało.

Ja jeszcze z lozka nie wstalam....
Ale jade zaraz na zakupy.. ,mlody ma drzemke..to sie mąż nie przeciąży.... nie mam na nic ochoty... sniadania jeszcze nie zjadlam :/
Licze że w sklepie mnie natchnie....

Musze sie ogarnac bo o 13 maz do pracy pójdzie i bedzie trzeba wejsc na wyskie obroty :)

Ja jeszcze z lozka nie wstalam....
Ale jade zaraz na zakupy.. ,mlody ma drzemke..to sie mąż nie przeciąży.... nie mam na nic ochoty... sniadania jeszcze nie zjadlam :/
Licze że w sklepie mnie natchnie....

Musze sie ogarnac bo o 13 maz do pracy pójdzie i bedzie trzeba wejsc na wyskie obroty :)
Ja dziś do 8:30 się wylezalam :D mąż do pracy miał na 10:00, Młodego rano ogarnął (no i w nocy jego pobudki też standardowo), kawe zrobil, plecy wymasowal wiec narzekac nie mogę :D juz się doczekać nie mogę piątku, mąż za tydzien urlop ma [emoji173] planujemy dokończyć w końcu remont łazienki na piętrze :D

reklama
0-12

Bardzo dobrze sobie radzi Ale on przesypia noce od początku i od 2 miesięcy dużo mniej się ćwierci, trochę nadal ale nie ma tak ze spada z łóżka :) taka dumna jestem, ślicznie w tym łóżku wygląda 70x140 :)
Miesięcy Jesień Dziecko Śpiwór Koperta Dla Noworodków Przewijać Dziecko Koc Wrap Słodkie Śpiwory Zimowe Stałe Pościel dla dzieci
Link do: 0 12 Months Autumn Baby Sleeping Bag Envelope For Newborn Baby Winter Swaddle Blanket Wrap Cute Sleeping Bags Solid Baby Bedding-in Sleepsacks from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
A taki do wózka. Ten w roślinki
Dziecko śpiwór trznadel wiatroszczelna Wózka Dziecięcego 0-36 M nóżki 100% Oryginalny Elodie Szczegóły wózek wózek dla dziecka koc
Link do: Baby sleeping bag windproof Baby Stroller bunting 0 36M baby stroller footmuff 100% Original Elodie Details stroller blanket-in Sleepsacks from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Fajnie wygladaja te spiworki. Wczoraj ogladalam pare rzeczy na alli, ale potem czytalam, ze pare osob pisalo o kiepskiej jakosci tych rzeczy, tzn zeby nie kupowac tekstyliow i rzeczy ktore dziecko wklada do buzi, bo te materialy nie maja potrzebnych atestow, nie sa przygotowane do uzytku przez niemowlaki, sa nasaczone chemia i moga uczulac. Macie mamy jakies doswiadczenia z tekstyliami stamtad? Nie wiem co o tym myslec. Chcialam kupic duze otulacze muslinowe, no ale troche strach, nigdy nic tam nie bralam.

Do góry