reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Nadrobiłam Was :-) widzę że nie tylko kryzys w związku u mnie. Chyba z hormonami coś się znowu dzieje mój również działa mi na nerwy ale głównie dlatego że nie ma siły ochoty spędzać aktywnie że mną czasu ;-( ja jestem w pracy ostatni tydzień i już się martwię co ja będę robić [emoji33] niby roboty jest masę ale i tak się martwię. Dziś mam urodziny i zarzegnalismy topór wojenny dostałam wiaderko z lokalnymi pysznymi lodami A w nie wbita grająca świeczka ;-) miło mega mi było mój mąż w końcu pomyślał ;-) i do tego dostałam zestaw ramek na zdjęcia takie jak chciałam do pokoju dzidzi - dowód że mnie słucha normalnie w szoku jestem. Trochę mi przeszło.
Co do kilogramów ja mam ponad 5 brzuch duży i coraz większe problemy ze schylaniem tak ze łącze się w bólu z Wami.

Dziś mnie wszystko swędzi 9njie wiem czy od balsamu czy dostałam to ciążowe świństwo nie wiem czy jutro aln9 we wtorek nie pójdę pod tym kątem zrobić badań. Miała to któraś z Was ? Mnie tylko klatka swędzi czyli tak jak by od balsamu bo tam się innym smaruje.
Najlepszego :)

Cześć dziewczyny. Ja się w weekend trochę odchamiłam, odwiedziliśmy Wrocław. Miło trochę zmienić otoczenie. Niestety poranek zaczął się od tego, że mam ketony w moczu, czyli dostarczyłam organizmowi za mało węglowodanów, co dla dziecka nie jest korzystne:( powiem Wam, że nie mam już siły. Nie wiem już co robię źle z tą dietą, jem tyle, że nie czuję głodu, więc myślałam, że jest w porządku, a tu taka niespodzianka:( dobrze, że w środę mam diabetologa.
Miłego dnia Wam życzę.

Chodzi o to aby wpisał że to ten sam adres zamieszkania. Bo czasem ZUS się czepia jak są dwa różne, że to nie to samo gospodarstwo domowe.

Trzeba poprosić aby dali z dokumentami przy wypisie.
No na logike musi byc ten sam adres zamieszkania..bo skoro ktos dostaje opieke na nas to ma sie nami opiekowac...czyli byc w tym samym miejscu... tez bym sie czepila :p

Nie cały świat to Twoje cygańskie osiedle. Są różni ludzie i różne charaktery. O ile zdarzają się faceci co z kumplami gadają o firankach w salonie i na spacer pociskają z yorkiem na różowej smyczy i są faceci którzy w męskim towarzystwie pokazują że są samcami alfa i wolą pogadać o samochodach i meczach. Mój mąż np. Jest bardzo pomocny w domu i zrobi wszystko ale z kumplami lubi pogadać o swoich sprawach. I na takiej zasadzie powiedziałam o siedzeniu pod pantoflem w kontekście wypowiedzi Emol, nie znam jej męża ale może jest z tych co przy znajomych woli zachowywać się "po męsku" [emoji6] co nie znaczy,że uważam za nie męskie zajmowanie się domem i dziećmi mówię tu tylko o złożoności ludzkich charakterów.

Mmmm jak milo :) przeciez wiem ze to nie caly świat.....ale Wy opisujecie swoj swiat, a ja nie moge ??? Sa rozni ludzie zgadza sie... ja nie spotkalam facetów z rozowa smycza czy gadajacych o firankach.... ale zdaje sobie sprawe ze tacy gdzies istnieją...

Cześć dziewczyny. Ja się w weekend trochę odchamiłam, odwiedziliśmy Wrocław. Miło trochę zmienić otoczenie. Niestety poranek zaczął się od tego, że mam ketony w moczu, czyli dostarczyłam organizmowi za mało węglowodanów, co dla dziecka nie jest korzystne:( powiem Wam, że nie mam już siły. Nie wiem już co robię źle z tą dietą, jem tyle, że nie czuję głodu, więc myślałam, że jest w porządku, a tu taka niespodzianka:( dobrze, że w środę mam diabetologa.
Miłego dnia Wam życzę.
Nie obwiniaj się, ważne że zostało wykryte i można coś zaradzić. Może coś źle Ci się rozklada w organizmie.

reklama
Jutro mam przed południem
Nadrobiłam Was :-) widzę że nie tylko kryzys w związku u mnie. Chyba z hormonami coś się znowu dzieje mój również działa mi na nerwy ale głównie dlatego że nie ma siły ochoty spędzać aktywnie że mną czasu ;-( ja jestem w pracy ostatni tydzień i już się martwię co ja będę robić [emoji33] niby roboty jest masę ale i tak się martwię. Dziś mam urodziny i zarzegnalismy topór wojenny dostałam wiaderko z lokalnymi pysznymi lodami A w nie wbita grająca świeczka ;-) miło mega mi było mój mąż w końcu pomyślał ;-) i do tego dostałam zestaw ramek na zdjęcia takie jak chciałam do pokoju dzidzi - dowód że mnie słucha normalnie w szoku jestem. Trochę mi przeszło.
Co do kilogramów ja mam ponad 5 brzuch duży i coraz większe problemy ze schylaniem tak ze łącze się w bólu z Wami.

Dziś mnie wszystko swędzi 9njie wiem czy od balsamu czy dostałam to ciążowe świństwo nie wiem czy jutro aln9 we wtorek nie pójdę pod tym kątem zrobić badań. Miała to któraś z Was ? Mnie tylko klatka swędzi czyli tak jak by od balsamu bo tam się innym smaruje.

Wszystkiego najlepszego :)

Hmm jakie ciążowe świństwo ? Wysypka jakaś ?

Do góry