vihrea
Fanka BB :)
Nie, nie slyszalam o tej dr. Chodze do W.Pietrzaka.Dziewczyny z Łodzi. Czy któraś może chodzi do dr Baś-Budeckiej ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie slyszalam o tej dr. Chodze do W.Pietrzaka.Dziewczyny z Łodzi. Czy któraś może chodzi do dr Baś-Budeckiej ?
Właśnie przeczytałam o tej dziewczynce w Anglii która zmarła na skutek wybuchu dmuchańca na plaży, matko jaka tragedia
Pani była niezadowolona bardzo.Bo co jej dzieci teraz będą jeść, dzieci znów chciały oddać bułkę sobie nawzajem i zjeść nasze banany.Chcialam dołożyć kiwi ale chyba nie wiedzieli co to.
A mi na serio było głupio.
Moje młode ogólnie ma etap zaczepiania ludzi, do wszystkich się uśmiecha każdemu macha, ale mało kto mu odpowiada.W sumie smutne.Ja zawsze machsm i usmiecham się do dzidziulkow.
Z sąsiadami niestety jest ruletka.Czasem się trafi na fajnych ludzi, czasem na obojętnych (tak też jest świetnie) a czasem tak, że koszmar.
Przeżyłam już muzyka disco polo za ścianą. Babę szurajaca i odkurzająca o 4 nad ranem, albo pizgajaca o tej porze mięso na schabowe.Teraz przez ścianę mam sąsiadów żuli z 11dzieci, w tym 16latka ma synka jak mój młodszy, ale są cicho więc mi nie wadza.
Najgorzej mnie irytują wyjące psy i napieprzajaca muzyka.Zwlaszcza basy
I smrod palonego plastiku/gum.etc
Bo położnictwo właśnie takie fachowe jest U nas tym "leczą" na oddziale (przynajmniej 2 lata temu tak to działało) - przyjmują na patologię, siedzisz tam kilka tygodni, jedyne co Ci dają to Medargin i chyba raz w tygodniu USG z przepływami. Ja się spoko czułam po nim, więc brałam.A ja się znowu tutaj nasłuchałam, ze ta l-arginina to pic na wodę i niepotrzebnie biorę.
Za dużo magnezu?mnie z kolei wczoraj obudziła biegunka.... myślałam że to jednorazowa akcja po zupie którą dość późno zjadłam dzień wcześniej, potem wieczorem powtórka, dziś z rana to samo, ale żołądek nie boli (tylko podbrzusze) hmmmm no to dziś dieta buu!!
A ja polecam te z obrazem.Dzień dobry
U mnie pogoda dziś straszna,zero wiatru,niebo zachmurzone...niewiadomo co sie szykuje.
@Shaer mam nadzieję,że wszystko jest ok? Taka troche odpowiedzialna sie czuję
Mamy,powiedzcie mi jak to jest z nianiami elektronicznymi. U nas dom pietrowy ze sporym trawnikiem. Chciałabym mieć mozliwośc bycia na tarasie na dole i słyszec młodego jakby sie obudził. Polecacie cos konkretnego? Interesuje mnie przede wszystkim głos,nie musi być obraz
Też wygląda super,ale niestety dziewczyny...u mnie to nie przejdzie. Coś,co działa na zasadzie połączenia z internetem nie zda egzaminu. Internet domowy mamy z LTE,w tel też i nie zawsze on zwyczajnie działa. Nie chce też sie zastanawiać,kiedy dłużej mały pospi,że "a może wi-fi zdechło i ja go nie słyszę? "
Dla mnie ważny jest zasięg i fakt,że coś działa nie tylko na zasadzie połączenia z internetem. Poszukiwania trwaja :/