reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale działa ona po wi-fi(w sensie ta kamerka)? Jak będziesz miała sposobnośc albo Ci sie przypomni to podeślij nazwę :)
Mam coś takiego. Ona nie działa na Wi-Fi, jest odbiornik obrazu i dźwięku. Można też dokupić kolejne kamerki i przełączać obrazy (ale to już tak ogólnie informacyjnie, Ty swojego nastolatka raczej nie musisz podglądać :D)
1530864488795.jpg

Załączniki

• 1530864488795.jpg
    1530864488795.jpg
    315 KB · Wyświetleń: 267
@Kocurek

A orientujesz się w jakich godzinach działa i robią te zastrzyki na Kopernika we wtorek i czwartek ? Hmm ?

Miałaś tylko kartę ciąży , wyniki coombsa i tyle ? A skierowanie czy receptę na Rhophylac 300 czy nie trzeba ?

Pytali Cię np. czemu tam robisz albo u kogo prowadzisz ciążę ? ;)

Ja po wizycie. Niunia się pokazała konkretnie i zostaje Julką. [emoji7][emoji7][emoji7] dziś 25+0 Niunia waży 840 g. Wszystko pięknie, wyniki też okej. Można zacząć kupować ciuszki bo wczoraj byłam i wszędzie wszystko prawie różowe. Tu fotka dupki u góry po prawej. [emoji16][emoji16]
20180706_095420.jpg

Załączniki

• 20180706_095420.jpg
    20180706_095420.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 317
Mam coś takiego. Ona nie działa na Wi-Fi, jest odbiornik obrazu i dźwięku. Można też dokupić kolejne kamerki i przełączać obrazy (ale to już tak ogólnie informacyjnie, Ty swojego nastolatka raczej nie musisz podglądać :D)Zobacz załącznik 874247
Starszego nie,ale młodego obowiazkowo :D
Kurcze,zakres cenowy tej niani dość szeroki. Ciekawa jestem jaka jest roznica tej za 200od tej za 350

Ja dalam 350 zl w smyku, z tego zapewne marża sklepowa spora :D
Poczytalam i opis kropka w kropke ten sam. Skonsultuje z niemezem i jakiś typ jest. Jeszcze ta co pokazywala @Igorowelove biorę pod uwagę:D zależy od funduszy
Ja po wizycie. Niunia się pokazała konkretnie i zostaje Julką. [emoji7][emoji7][emoji7] dziś 25+0 Niunia waży 840 g. Wszystko pięknie, wyniki też okej. Można zacząć kupować ciuszki bo wczoraj byłam i wszędzie wszystko prawie różowe. Tu fotka dupki u góry po prawej. [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 874253
Od razu widać,ze dama rosnie. Odwróciła się i ma w nosie :D

Ja po wizycie. Niunia się pokazała konkretnie i zostaje Julką. [emoji7][emoji7][emoji7] dziś 25+0 Niunia waży 840 g. Wszystko pięknie, wyniki też okej. Można zacząć kupować ciuszki bo wczoraj byłam i wszędzie wszystko prawie różowe. Tu fotka dupki u góry po prawej. [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 874253

Hihi szykuj portfel i start na zakupy :)

gratulacje że córka zdrowa to najważniejsze:)

reklama
Super.... chyba kupie... mi sie czasem z lozka nie chce zwlec...a musze...bo jest za dluga cisza w pokoju..i sie zastanawiam czy sa juz na parapecie..czy po prostu ladnie sie bawia....
Z tej stronki to zamawialas co tu wkleilas ????

tak, dużo na ali zamawiam ;) jak w pokoju syna jest za cicho a nie chce nam się dupska podnosic to patrzymy w kamerę ;) jak coś kombinuje to mówię do kamery i zaraz przylatuje :D

Do góry