reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry :)
U mnie pogoda dziś straszna,zero wiatru,niebo zachmurzone...niewiadomo co sie szykuje.
@Shaer mam nadzieję,że wszystko jest ok? Taka troche odpowiedzialna sie czuję ;)

Mamy,powiedzcie mi jak to jest z nianiami elektronicznymi. U nas dom pietrowy ze sporym trawnikiem. Chciałabym mieć mozliwośc bycia na tarasie na dole i słyszec młodego jakby sie obudził. Polecacie cos konkretnego? Interesuje mnie przede wszystkim głos,nie musi być obraz :)

reklama
U mnie pogoda dziś straszna,zero wiatru,niebo zachmurzone...niewiadomo co sie szykuje.
@Shaer mam nadzieję,że wszystko jest ok? Taka troche odpowiedzialna sie czuję ;)

Mamy,powiedzcie mi jak to jest z nianiami elektronicznymi. U nas dom pietrowy ze sporym trawnikiem. Chciałabym mieć mozliwośc bycia na tarasie na dole i słyszec młodego jakby sie obudził. Polecacie cos konkretnego? Interesuje mnie przede wszystkim głos,nie musi być obraz :)
Ja mam nianie, ktora przy zamknietych drzwiach w domu siega z drugiego pietra do ogrodu i jest dosyc glosna :) Overmax babyline 2.1 :)

Ja mam nianie, ktora przy zamknietych drzwiach w domu siega z drugiego pietra do ogrodu i jest dosyc glosna :) Overmax babyline 2.1 :)
Dzięki,muszę koniecznie poszukać czegoś z dobrym zasięgiem bo z jednej strony nie chcę wiązać się na jednym piętrze,a z drugiej pewnie będę sie bała,że niania nie zadziała i mały będzie płakał zbyt długo...:/

ja szczerze polecam tę
Link do: SANNCE Home Security IP Camera Wi Fi Wireless Mini Network Camera Surveillance Wifi 720P Night Vision CCTV Camera Baby Monitor-in Surveillance Cameras from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group
trzeba mieć tylko WI-FI i można podglądać dziecia z 2 końca świata, można mówić do kamery, słychać co się w pokoju dzieje, oczywiście jest obraz i widać wszytsko w ciemności jest opcja nafrywania, działa na aplikację w telefonie, mam do syna i bardzo sobie chwalę, kuzynka co tydzień temu rodziła też ją ma i jest mega zadowolona, jak mąż idzie do pracy, a ona chce zejść na dół do kuchni to tata patrzy na małą przez kamerę a ona idzie jeść, naprawdę świetna sprawa ;)

ja szczerze polecam tę
Link do: SANNCE Home Security IP Camera Wi Fi Wireless Mini Network Camera Surveillance Wifi 720P Night Vision CCTV Camera Baby Monitor-in Surveillance Cameras from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group
trzeba mieć tylko WI-FI i można podglądać dziecia z 2 końca świata, można mówić do kamery, słychać co się w pokoju dzieje, oczywiście jest obraz i widać wszytsko w ciemności jest opcja nafrywania, działa na aplikację w telefonie, mam do syna i bardzo sobie chwalę, kuzynka co tydzień temu rodziła też ją ma i jest mega zadowolona, jak mąż idzie do pracy, a ona chce zejść na dół do kuchni to tata patrzy na małą przez kamerę a ona idzie jeść, naprawdę świetna sprawa ;)
Ooo,dzieki..tylko powiedz,co sie dzieje gdy wi-fi zawiedzie? Bo wiesz,my mieszkać bedziemy..no w lesie(takie rumcajsy :D )i internety czasem nam przerywają(sprawdzone,bo już tam są )

Dzięki,muszę koniecznie poszukać czegoś z dobrym zasięgiem bo z jednej strony nie chcę wiązać się na jednym piętrze,a z drugiej pewnie będę sie bała,że niania nie zadziała i mały będzie płakał zbyt długo...:/
Ja kupiłam nianie philipsa avent, jest i głos i obraz, działa na bluetooth , wi- fi , można skonfigurować z kilkoma urządzeniami w domu, smartfonem, tabletem itd ...

Załączniki

• 18ADFD97-D887-44A8-AEBC-5FC96DC46254.jpeg
    18ADFD97-D887-44A8-AEBC-5FC96DC46254.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Oto jest pytanie, czy taka niania potrzebuje tylko sieci lokalnej i wystarczy, że działa router, nie musi być wyjścia na świat, czy jednak ona wysyła strumień danych na jakiś zewnętrzny serwer i jak nie ma Internetu w domu, to jest bezużyteczna?

Do góry