reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Oo
Z osla to ja nie jadlam salami....
W labie krotko pracowalam..wtedy chemicznym..a nie ze spozywka zwiazanym...a zarzadzalam zakladem miesnym i wspolpracowalam z labami i wtedy sie cyrkow naogladalam... kielbachy tez robiliśmy..i codziennie próby do badan... badania wody pitnej.. badanie stolow, noży... wymazy z maszyn... z rak pracowników... brrrr
Polecam. Jednak cena jest straszna. Kupiłam taki mały kawałek, 100 gram (taka mini rolada) i chyba z 15 euro za to zapłaciłam. Ale warto było, zwłaszcza że T nie przepada za salami innym niż w pizzy to wszystko dla mnie. Kupiłam też taki duży blok wieprzowej za dyche ale tonie to samo. Ta duża jest odrobinę lepsza od tych dostępnych w Polsce w marketach.

Jest północ... ktos jeszcze nie spi?
Ja was nadrobiłam i zmykam spać.
W pracy do 20. Po pracy na pizzę z koleżankami poszłyśmy bo dzisiaj mój ostatni dzień w pracy-idę na l4. Wróciłam po 22 to młody jeszcze nie spał :/ Padam bo o świcie jadę z nim na kontrolę wyciętego migdała.
Spokojnej nocki dziewczyny :)

Dzień dobry, ja już nie śpię.
Jest gorąco i jestem głodna.
Zaraz wstaje i jadę po ciuszki dla dziecka, pierwsze rzeczy :happy2:Kupiłam wielką pake 120 sztuk na olx. W rozmiarach 56-74. Resztę rzeczy kupię po 3 genetyczne 18.07.
Miłego dnia wszystkim życzę, nie gorącego bo wczoraj było 32 C:szok:

Dzień dobry, ja już nie śpię.
Jest gorąco i jestem głodna.
Zaraz wstaje i jadę po ciuszki dla dziecka, pierwsze rzeczy :happy2:Kupiłam wielką pake 120 sztuk na olx. W rozmiarach 56-74. Resztę rzeczy kupię po 3 genetyczne 18.07.
Miłego dnia wszystkim życzę, nie gorącego bo wczoraj było 32 C:szok:

Ja też kupiłam trochę ubranek od dziewczyny która mi podesłała nasza @Margonelka
Jakoś dużo mi nie potrzeba bo mam po chłopcach a część uniwersalna, więc szalec nie będę.

Obudziłam się z.cholernym.bolem.glowy i zawalonymi zatokami.Arrrr

reklama
Ja też kupiłam trochę ubranek od dziewczyny która mi podesłała nasza @Margonelka
Jakoś dużo mi nie potrzeba bo mam po chłopcach a część uniwersalna, więc szalec nie będę.

Obudziłam się z.cholernym.bolem.glowy i zawalonymi zatokami.Arrrr

mnie z kolei wczoraj obudziła biegunka.... myślałam że to jednorazowa akcja po zupie którą dość późno zjadłam dzień wcześniej, potem wieczorem powtórka, dziś z rana to samo, ale żołądek nie boli (tylko podbrzusze) hmmmm no to dziś dieta buu!!

Do góry