reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Do mojego taty przyszedl kiedys taki facet dobijajacy do 40 zeby o moja reke prosic, bo juz przecież "na wydanie":angry: a ja mialam 14 lat! Co za jelop, bracia mi kupe lat dokuczali pozniej ze to moj narzeczony :wściekła/y: jeszcze sie przegonic nie dal bo on przeciez "dobra partia, dwa traktory ma i dom" :angry:
Haha :D ja właśnie niecałe 14 lat miałam jak poszłam na wesele do ciotki. Od jej męża strony w delegacji był facet na oko 30-35 lat i też był problem - zwłaszcza ze sobie wypił :/ strasznie nachalny był, musialam dla świętego spokoju z nim zatańczyć chociaż w ogóle nie miałam na to ochoty.

reklama
mój łup, wanienkę dostałam za free a stojak kupiłam NOWY za całe 26zł ;)

Załączniki

• wan.jpg
    wan.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 87
Do mojego taty przyszedl kiedys taki facet dobijajacy do 40 zeby o moja reke prosic, bo juz przecież "na wydanie":angry: a ja mialam 14 lat! Co za jelop, bracia mi kupe lat dokuczali pozniej ze to moj narzeczony :wściekła/y: jeszcze sie przegonic nie dal bo on przeciez "dobra partia, dwa traktory ma i dom" :angry:
Przepraszam! Ale smiechlam, az maz sie zapytal o co chodzi [emoji23][emoji85]

Sprawdziłam...mam takie żelazo. Niby farmaceutka powiedziała że bardzo dobre...że takie lepiej się wchłania... [emoji50] nie znam się ale miałam brać w porze obiadu a nie na czczo jak Wy. [emoji50]

Moje wyniki z glukozy
Na czczo 87,74
Po 1h 191,16
Po 2h 156,76
[emoji50][emoji50][emoji50] chyba nie za bardzo te wyniki są wyższe niż poprzednie. [emoji17]
20180705_205159.jpg

Załączniki

• 20180705_205159.jpg
    20180705_205159.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 425
Sprawdziłam...mam takie żelazo. Niby farmaceutka powiedziała że bardzo dobre...że takie lepiej się wchłania... [emoji50] nie znam się ale miałam brać w porze obiadu a nie na czczo jak Wy. [emoji50]

Moje wyniki z glukozy
Na czczo 87,74
Po 1h 191,16
Po 2h 156,76
[emoji50][emoji50][emoji50] chyba nie za bardzo te wyniki są wyższe niż poprzednie. [emoji17]Zobacz załącznik 874116
Ja po godzinie miałam podobnie, po dwóch chyba powinno być mniej niż 140. Wydaje mi się, że to cukrzyca, ale poczekaj co powie lekarz.

I to samo żelazo ostatnio mi ginka przepisala, ale jeszcze nie kupiłam. Nie lubię brać żelaza, bo zawsze mnie po nim porządnie przeczyszcza:/

Haha :D ja właśnie niecałe 14 lat miałam jak poszłam na wesele do ciotki. Od jej męża strony w delegacji był facet na oko 30-35 lat i też był problem - zwłaszcza ze sobie wypił :/ strasznie nachalny był, musialam dla świętego spokoju z nim zatańczyć chociaż w ogóle nie miałam na to ochoty.
Znam takie akcje, niestety byly swojego czasu dosc czeste... Na szczęście juz mnie nikt do wesel nie zmusza, a nawet jesli ide, to wszelkie dziady won :p kiedys sobie myslalam ze jak bede miala corke to przed takimi chetnymi tatuskami bede ja chowac. Ja nie wiem co tacy faceci sobie mysla :/ ze dla dziewczynki to fajne jest czy co? Rozumiem piec lat starszy jak sie interesuje to dziewczynka sie czuje adorowana, ze sie podoba, ze jest ladna itp, ale o losie nie 20 czy 30 ;(

Moje wyniki z glukozy
Na czczo 87,74
Po 1h 191,16
Po 2h 156,76
[emoji50][emoji50][emoji50] chyba nie za bardzo te wyniki są wyższe niż poprzednie. [emoji17]Zobacz załącznik 874116

wygląda na cukrzycę...

reklama
Ja po godzinie miałam podobnie, po dwóch chyba powinno być mniej niż 140. Wydaje mi się, że to cukrzyca, ale poczekaj co powie lekarz.

I to samo żelazo ostatnio mi ginka przepisala, ale jeszcze nie kupiłam. Nie lubię brać żelaza, bo zawsze mnie po nim porządnie przeczyszcza:/
Mnie nie czyściło po nim... ale jest inaczej niż było przed.

Co do wyników to [emoji24][emoji24][emoji24]
Ale co zrobić...już bliżej końca tym się pocieszam. [emoji4] Dam radę.

Do góry