Link do: Facebook
Tu trzeba wybrać film pt ''body"
Nie łapie łączenia obu nóg - czas na filmie to między 59 minuta jakoś, nie łapie kiedy ona zaczyna o tym mówić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę mi się otwierać ten linkLink do: Facebook
Tu trzeba wybrać film pt ''body"
Nie łapie łączenia obu nóg - czas na filmie to między 59 minuta jakoś, nie łapie kiedy ona zaczyna o tym mówić.
Mnie tam jajka niestraszne przynajmniej omina nas miesiaczki i pmsWiem po sobie, bo mnie swego czasu też często dopadały różne infekcje i zapalenia pęcherza. Ale jeszcze A propos roznic w opiece nad chłopcami i dziewczynkami to mi się przypomina moja mama i jej tekst "ja tam się cieszę że miałam córki, nie musiałam w tych jajkach grzebać" [emoji23] [emoji23]
Nie chcę mi się otwierać ten link
Dokladnie [emoji3] i walka o łazienkę i o ciuchy (ja ciągle podbierałam starszej siostrze).Mnie tam jajka niestraszne przynajmniej omina nas miesiaczki i pms
Śliczny masz brzuszek [emoji7] i jak na bliźniaki to wydaje mi się wcale nie taki duży.Rosna chlopaki robilam zdjecie dla meza, to przy okazji wrzucam i Wam tutaj. Zobacz załącznik 872727
Mnie też niestraszne [emoji16]. Jakoś dziewczynki mnie przerażają.Mnie tam jajka niestraszne przynajmniej omina nas miesiaczki i pms
Dzisiaj odzyłam po wczorajszym lezeniu jak worek. Przeszłam w parku krajobrazowym 5 km ale złapała nas burza z gradem. Wróciłam cała mokra i przewiana.
W czwartek kończę 6 miesiąc i zaczynam 7. Zauważyłam znaczy wzrost aptetu, czy ktoś też tak ma? Slyszlam że w 3 trymestrze, wzrasta zapotrzebowanie na kalorie ale mi się cały czas chce jeść