reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A może zechciałaby się któraś pochwalić rosnącym brzuszkiem? :) Dużo przytyłyście? Moja waga albo się popsuła (w co niestety wątpię :) ), albo ja ważę już prawie 7 kg więcej!!! a do końca września jeszcze trochę czasu zostało...

reklama
No czasami się śmiejemy co mi kupi jak wygra i gdzie mnie zabierze :-p
Pamiętam kilka lat temu wracaliśmy z wakacji z moim mężem, jeszcze wtedy chłopakiem i była kumulacja lotto ponad 30 milionów zł. Wówczas przez całą drogę mówiliśmy o tym co za to kupimy, gdzie pojedziemy itp.. :) droga szybko minęła ;)

Juz sie nie czepiaj, ŹLE SIE JA WYRAZILAM..... nie chodzilo o sam fakt splacania do 60...chodzi o ich decyzje co do wyboru mieszkania...miejsca..mogli wszystko miec ze 150tys taniej..a to duuzo... wiec i krocej 10 lat by splacali...i jeszcze pare innych rzeczy .. mialam w glowie..zaczelam pisac..a nie wszystko napisalam..i zle sie wyrazilam...nie zakreslajac calosci sytuacji...... moja wina.
I zeby byla jasność :)
Kredyty popieram te do 40 i do 60tki tez....ale trzeba to rozsadnie robic.. i kalkulowac...
Nie czepiam sie, zadalam pytanie...bo Ty sie źle wyraziłas tak jak to przed chwila napisalas.

A może zechciałaby się któraś pochwalić rosnącym brzuszkiem? :) Dużo przytyłyście? Moja waga albo się popsuła (w co niestety wątpię :) ), albo ja ważę już prawie 7 kg więcej!!! a do końca września jeszcze trochę czasu zostało...
To ja, chyba sprzed 4 dni :)
IMG_20180622_104514.jpg

Załączniki

• IMG_20180622_104514.jpg
    IMG_20180622_104514.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 274
Strasznie chaotycznie napisane, do tego multum literówek. Gubię wątek i sens co chwile
Streszcze dla Ciebie
Z mieszkaniem, cena, lokalizacja, sasiadami..... to ja właściwie juz w totka wygralam...
:) :) :)
P.s.
Mieszkanie - sciany nie pękają;
Cena- do tych co wypisujecie to mega atrakcyjna...nie zdawalam sobie sprawy;
Lokalizacja moja wymarzona pod duzym miastem, a sama mam cisze na codzień
Sasiedzi - rodzice w naszym wieku, a dzieci jest na osiedlu 25 !!! Glownie same przedszkolaki, tak jak moje...

Czy lepiej... ( ja musze ciagle edytowac i literowki poprawiac,l...ehh..
tak mi sie klika w telefonie)

Ja ledwo przytylam 3 kg i podobno do końca jeszcze gdzieś ok 4kg przytyje nic więcej. Wolałabym więcej przytyć ale jak [emoji14].
20180625133200.jpg

Załączniki

• 20180625133200.jpg
    20180625133200.jpg
    79,1 KB · Wyświetleń: 285
reklama
Do góry