Aga10_2018
Fanka BB :)
Boszzzz zaczynam czuć co to prawdziwa zgaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji5]. Kupiona dziś w lidlu w wielkim tłumie i ścisku [emoji14].Piękny brzuszek i sukienka super !!! :-)
Dziękuję [emoji5]. Kupiona dziś w lidlu w wielkim tłumie i ścisku [emoji14].
Ja chodzę prywatnie do dietetyka. Poświęca mi dużo czasu i właśnie obliczyla indywidualnie ile mam jeść. Panie dietetyczna na nfz poprostu mi nie odpowiadamy. Też jem sporo bo aż 8 posiłków.Właśnie ja muszę jeszcze umówić się do dietetyka. Bo w końcu nie wiem ile mam jeść. I tak chyba jem sporo, a cały czas czuję głód.
Głowa do góry [emoji5]. Skoro wracasz do formy później tylko pozazdrościć [emoji16]. Mnie po synu zostało 5kg za to teraz nic mi nie zostanie jak to powiedział mój gin. Jedynie może brzuch do wycwiczenia bo to już moja ostatnia ciąża. Więcej nie planuje [emoji5]Ja 8 kg na.plusie (
W ciazach tyje 16kg i wracam do wagi, ale teraz ciezko to widze
Jaki malutki brzuszek ach ta pierwsza ciaza, pojedyncza...To ja, chyba sprzed 4 dni Zobacz załącznik 870765
A może zechciałaby się któraś pochwalić rosnącym brzuszkiem? Dużo przytyłyście? Moja waga albo się popsuła (w co niestety wątpię ), albo ja ważę już prawie 7 kg więcej!!! a do końca września jeszcze trochę czasu zostało...
Hehe ja chcialam blizniaki i to bylaby pierwsza i ostatnia ciaza [emoji3]Jaki malutki brzuszek ach ta pierwsza ciaza, pojedyncza...