Moze za drugim razem Wam się trafi szkoda ze takich spraw sie da sie zaplanowac.Hehe ja chcialam blizniaki i to bylaby pierwsza i ostatnia ciaza [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze za drugim razem Wam się trafi szkoda ze takich spraw sie da sie zaplanowac.Hehe ja chcialam blizniaki i to bylaby pierwsza i ostatnia ciaza [emoji3]
Wracalam do formy....czas przeszly....teraz moze byc inaczej.....jak widze 8 kg na plusie..a jeszcze drugie tyle ciąży..... to pewnie wiecej mi przybedzie...Głowa do góry [emoji5]. Skoro wracasz do formy później tylko pozazdrościć [emoji16]. Mnie po synu zostało 5kg za to teraz nic mi nie zostanie jak to powiedział mój gin. Jedynie może brzuch do wycwiczenia bo to już moja ostatnia ciąża. Więcej nie planuje [emoji5]
Hehe za drugim chce jedno [emoji23][emoji23][emoji23] no szkodaMoze za drugim razem Wam się trafi [emoji14] szkoda ze takich spraw sie da sie zaplanowac.
Chciec to sobie mozesz a co natura wywinie to sie okaze dobrze pamietam ze Ty jestes z blizniat?Hehe za drugim chce jedno [emoji23][emoji23][emoji23] no szkoda
Ładny brzusioJa ledwo przytylam 3 kg i podobno do końca jeszcze gdzieś ok 4kg przytyje nic więcej. Wolałabym więcej przytyć ale jak [emoji14].Zobacz załącznik 870768
No taki właśnie mam plan, by iść prywatnie. Leczę się w medicoverze, ale tam kompletnie nie ma terminów do dietetyków. Ja jem.6, chyba wolalabym 8 mniejszych, ale częściej.Ja chodzę prywatnie do dietetyka. Poświęca mi dużo czasu i właśnie obliczyla indywidualnie ile mam jeść. Panie dietetyczna na nfz poprostu mi nie odpowiadamy. Też jem sporo bo aż 8 posiłków.
Mnie zemdlilo w trakcie pierwszej godziny po wypiciu. Jak wróciłam do domu to spałam 6h po tej glukozie[emoji3]Ja dziś miałam krzywa cukrowa...nie było tak zle, nie zemdlilo mnie, tylko senna jestem bardzo.