reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny w 1 ciążach jak byłyście to w którym tygodniu zaczęłyście widzieć brzuszek? Ja dostaję takich wzdęć, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży, a jestem szczuplutka - mam 50 kg przy 166 cm wzrostu o_O

reklama
Zdarzają, zdarzają...mojej siostrze robili nalot na L4

Wizyta 19.02.18->czekamy
Sa 2 rodzaje l4 dla ciezarnych... tzw. Chodzaxe i lezace.. nq chodAcym.. nie trzeba siedziec w domu..jak nas nie ma w domu..to zostawiaja w skrzynce. Kartke ze byli..wystarczy odp ze bylo sie w aptece..czy w sklepie...i przychodza na kolejna wizyte...

Z drugiej strony zalezy na jakich urzednikow sie trafi...
Tez planuje jechac w maj / czerwiec do Grecji i chyba zamiast L4 wezme w maju urlop na 2 tyg..a potem z powrotem l4.. i powinno byc wszystko zgodnie z prawem

Monami tak jak napisałam nieco niżej w tym samym poscie mój syn uczy się czworakowac czyli on nie ma jeszcze roku więc jestem na macierzyńskim i nie będę miała l4:)

Dziewczyny w 1 ciążach jak byłyście to w którym tygodniu zaczęłyście widzieć brzuszek? Ja dostaję takich wzdęć, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży, a jestem szczuplutka - mam 50 kg przy 166 cm wzrostu o_O

Ja 2 razy wrzucalam zdjecie swojego bębenka... tez wyglada na 4 miesiac. .od 4 tc
A normalnie mam 55kg na 170cm wzrostu..

A z coekawosci... ile wam kg przybylo ?? Chodz od wagi startowej sprzed testowania?? Waga przed @ ktorej nie dostalysmy....
Ja zaraz sie zważe :)

Ja w kopercie dałam test i usg z napisem "bedziesz tatą po raz drugi"

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ja kupiłam jakiś czas temu w biedronce taka tablice ledową z literkami i napisałam: Cześć tato i postawiłam test obok. Wszystko odbyło się przez kamerę, bo narzeczony był za granicą , a nie mogłam tego przed nim ukrywać [emoji23]

gannyx8do96u2n59.png

Póki co dwójka na ospę chora a dyrektorka ba jelitowke. Ale to prawda wszyscy z katarami, gilami po usta cieknacymi. Kaszlem. Ja sama dwa tygodnie temu wyleczyłam zapalenie zatok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

m3sx9jcgogyfnfkt.png
W poznaniu epidemia ospy zaczela sie pod koniec wrzesnia.. i tak do stycznia trwala...
Teraz juz temat ospy ucichl.... my w grudniu miesiac kwarantanny mielismy, bo raz z jednym synem 2 tyg..a..potem drugi chorowal

Teraz ważne pytanie! Mąż jeszcze nie wiem że się udało;) rok starań był. Chciałabym mu jakoś tak wyjątkowo może trochę z "pompą" go poinformować. Ale pomysłu nie mam:( Ratujcie !
Dzis jest fajna data bo walentynki :)
Idzcie do kina niech miedzy reklamami na poczatku wyswietla. Napis na caly ekran
Np Andrzej zostaniesz tatusiem
Tak mi sie wymyslilo z pompą... albo idzcie do restauracji niby z okazji walentynek... a na deser popros zeby kelner pod srebrna misa ukryl buciki malutkie :) abo inny gadżet sugerujacy ze zostanie tatą...
Albo zrob ciastka z wróżbą.... latwo sie je robi.. i wrozba z napisem krzysiu zostaniesz tatą.... ( nie wiem jak przyszy tata ma na imie, wiec tak strzelam imionami)

Ja nie mam pojęcia ile wazę, muszę sobie wagę kupić [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W poznaniu epidemia ospy zaczela sie pod koniec wrzesnia.. i tak do stycznia trwala...
Teraz juz temat ospy ucichl.... my w grudniu miesiac kwarantanny mielismy, bo raz z jednym synem 2 tyg..a..potem drugi chorowal

Mój syn 2 tyg temu miał rumień zakaźny, córka nie dostała, ale i tak w domu siedzi z przeziębieniem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja 57kg ważyłam i nadal ważę :)
W pierwszej ciąży 4 miesiącu zaczęłam się zaokrąglać ale tylko w obcisłej bluzce było to widoczne. Tu foto z maja 2014 czyli jak dobrze liczę ok 18tc
1518600482-5e2fc63c7b6f20b3-aaaaaa.jpeg

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry