Kocurek
Fanka BB :)
Ważne aby ta poduszka na dole była już pod kolanami na lini lydka- stopa. Ja sobie kładę, tak poniżej biodra trochę takiego płaskiego jaśka. Ale po około 5 dniach biodro mi się przyzwyczailo, ważne by w nocy zmieniać te boki, ja wstaje sikac jakieś 2 razy to wtedy kładę się na drugim niż poprzednio. Ale mi pomaga na bóle nóg przy żylakach, no jak już pisałam śpię tak od kiedy biorę też magnez i dzięki temu mam miękki brzuch. Wieczorem tez staram się oddychać torem brzusznym (nabieranie powietrza do brzucha przez nos i powolne wypuszczenie ustami). Dziecko się wtedy bardzo dotlenia i brzuch się nie spina.
Miałam o tym właśnie pisać . Dziś spałam po raz kolejny z poduszka pod stopami dzięki waszym radom i po raz kolejny obudził mnie okropny bol biodra , staram się spać na lewym boku i właśnie to biodro bolało okropnie . Potem usnęłam i się obudziłam na prawym boku to znowu prawe biodro bolało . Na plecach mi najlepiej z poduszkami pod stopami aleee pobodno nie za zdrowo więc unikam jak ognia....
Muszę wypróbować Twój patent na podłożenie czegoś pod brzuch jakaś poduszka ....