reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój też.probuje mnie szantażować .
Albo specjalnie płacze,.żeby płakał braciszek. Tylko ja już nie mam siły na niego.Co mówię to kłóci się podważa, a.ojca.slucha bez dyskusji.
U mnie ze stosunkiem do ojca to samo. Jyz teraz nawet jak coś mi przy ojcu odburknie, to zaraz sie poprawia i patrzy na reakcję taty. Ale jak jesteśmy sami to różnie bywa.

reklama
Niestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.
Franek ma jednak 400g nie przeżyje tego.
Muszę się z Wami pożegnać. Miło było choć chwilę czuc się mama.

Trzymaj się !!! Uratuja i Ciebie i Franka !!! Zobaczysz , teraz jest super technika i dobre sprzęty ! Nie poddawaj się ! Myśl pozytywnie... Cuda się zdarzają !!!

Powodzenia... :(:hmm:

Dziewczyny boli ktoras spojenie łonowe !! Kazdy krok jak chodze czuje ze boli....
Organizm pamieta 2 ciaze..bo raz za razem byly..wiec nie powinnam miec jakichs boli zwiazanych z rozciaganiem etc... a tak czuje sie świetnie

Niestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.
Franek ma jednak 400g nie przeżyje tego.
Muszę się z Wami pożegnać. Miło było choć chwilę czuc się mama.
Matko nie wierzę. Tak bardzo mi przykro... trzymaj się dziewczyno. Będę się modlić za Ciebie i Twojego Frania. Całym sercem z Tobą

Hej dziewczyny u mnie tez nie ciekawie drugi dzień męczyła mnie biegunki wczoraj węgiel pomógł ale dzisiaj już słabo nie wiem co mam robic[emoji853][emoji22]

Dziewczyny boli ktoras spojenie łonowe !! Kazdy krok jak chodze czuje ze boli....
Organizm pamieta 2 ciaze..bo raz za razem byly..wiec nie powinnam miec jakichs boli zwiazanych z rozciaganiem etc... a tak czuje sie świetnie
Mnie tak boli, ale tylko po lewej stronie... tylko u mnie ostatnia ciąża była 3,5 roku temu...

reklama
Ja tez sie dopisze do tej kiepskiej listy. Brzuch napiety od południa, przed poludniem pochodzilam wiecej niz zwykle. Chlopaki dzisiaj szaleja i albo oni sprowokowali macice i sie napina przez nich, albo jej napiecie prowokuje i drazni dzieci. Wzielam od poludnia dwie nospy, teraz trzecia. Uh
Pilnuj sie.. nie przemeczaj i uwazaj...

Nadrabiam Was....czytam że jest coraz gorzej :((

Do góry