reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ale jak to wizualnie stwierdzić, jak opuchlizna z nosa potrafi pół roku schodzić? Mi tyle schodzilo i dopiero po takim czasie zauważyłam malutkie wybrzuszenie na środku kości. I nie wiem, czy coś powinnam była z tym wtedy robić, czy nic by to nie zmieniło... Córka też na nosie wylądowała raz i dopiero po zejściu opuchlizny po paru tygodniach było widać co się tam dzieje i czy jest coś nie tak. Ma teraz taką jakby bliznę w tym miejscu - siną kropkę. Ja mam tak samo.
Mamy skierowanie na cito do laryngologa...zobaczymy moze on cos powie..albo wymaca mu nos i cos stwierdzi

reklama
Ty w Niemczech jesteś, dobrze pamiętam? Mam rodzinę w Darmstadzie i tak coś kojarzę, że u nich się zmienia szkołę jakoś wcześniej i w roku szkolnym jest więcej przerw ale za to konczą później szkołę. To dużo zdrówka życzę, oby Was nie pozarażała
Tak w Niemczech, okolice Hamburga. Zmienia sie szkole po 4 klasie. W ogole smiesznie, bo my przyjechalismy z corka jak szla do 2 klasy i zero po niemiecku. Chodzila pol.roku do klasy z nauka języka, pozniej przsuneli ja do "normalnej" drugiej klasy, a teraz jest najlepsza w klasie z niemieckiego gdzie te wsZystkie dzieci sa w Niemczech rodzone. Wiec duma rozpiera

IMG_6203.JPG
Dziś mi kurier dostarczył pierwsze zakupy dla malucha ❤️❤️❤️ Rozpakowuje jeszcze ale najpierw rozmiar 56, powiedzcie co jeszcze byście dokupily w tym roz? Reszta będzie 62, później wrzucę fotkę

Załączniki

• IMG_6203.JPG
    IMG_6203.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 328
Dokupiłam jeszcze dziś w smyku 2pajace 62, jeden bawełniany, drugi trochę cieplejszy dresowy i ocieplany kombinezon, 4 pary skarpetek, czapeczkę, i 2 pary niedrapek.
Ile macie skarpetek i niedrapek? Bo nie wiem ile tego kupować?

150zł ale moj gin ma taniej dla swoich pacjentek, pewnie kasuje gdzies 200-250. Mam jeszcze plyte i pendrive z filmami i zdjeciami :)

No właśnie mój tyle kasuje w sensie ze 200 zł .... wiec stwierdziłam ze sorry ale nie (jako naczelny sęp pieniężny [emoji23]) mam z prenatalnych płytę gdzie mam nagrane całe badanie i wystarczy. Ale nie powiem bo Twój młody wyglada cudownie i na prawdę gin się spisał mega z tymi zdjęciami [emoji173]️

reklama
Dokupiłam jeszcze dziś w smyku 2pajace 62, jeden bawełniany, drugi trochę cieplejszy dresowy i ocieplany kombinezon, 4 pary skarpetek, czapeczkę, i 2 pary niedrapek.
Ile macie skarpetek i niedrapek? Bo nie wiem ile tego kupować?

Ja niedrapek mam 2 szt a skarpetek nie wiem z 15 [emoji23]

Do góry