reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Looo matko...te chlopy to tez niebezpieczne potrafia byc w łóżku.... moj tylko gadal przez sen...jak robote przezywal :)
Ja kiedys powiedzialam szefowi meza, ze powinien mu podwyzke dac, bo maz w nocy przez sen nawet pracuje [emoji23]
A z lozyskiem nie bede orginalna, bo napisze to co reszta, musisz byc mysli ze bedzie wszystko ok! Noe przewidujemy na pazdziernikowkach zadnych czarnych scenariuszy!

Sandra, Oskar cudowny! [emoji7]

@sandralevv93 szykuj rękawice bokserską bo będzie obiektem westchnień wszystkich małych koleżanek od przedszkola :-D
Czy to zdjęcia 4 D? Też mi się takie marzą i chciałabym około 30 tygodnia takie zrobić :-*
Tak 4d :) gin mowil ze tak najlepiej kolo 24-28tc bo później dzidzia moze byc za duza i fotki nie wyjda tzn nie bedzie tak twarzy ladnie widac

No u nas rok.szkolny do 7.07 takze jeszcze nie ma ocen a ona mega ambitna do tego w tym roku zmienia szkole (tu tak.trzeba). Wybrala ta o najwyzszym poziomie i chce miec extra swiadectwo takze zalamana ze chora, a jeszcze miala dzisiaj test z matmy. Chciala isc z goraczka i.go.pisac swir jeden. Ja wczoraj widzialam migdaly czerwone i bialy nalot wiec praktycznie tylko po antybiotyk szlymy.
Ty w Niemczech jesteś, dobrze pamiętam? Mam rodzinę w Darmstadzie i tak coś kojarzę, że u nich się zmienia szkołę jakoś wcześniej i w roku szkolnym jest więcej przerw ale za to konczą później szkołę. To dużo zdrówka życzę, oby Was nie pozarażała

Mój many człowiek waży juz 550 g. A Ja Mam Coraz bardziej uciazliwe skurcze dłoni W nocy. Chyba Mam zespół cieśni nadgarstka. Ktoś się spotkal I cos poradzi?
Mam,ale jeszcze sprzed ciazy. Byłam u neurologa to badać a potem u ortopedy. Trzeba cos tam naciąc ale az tak pilne to nie jest. Sposobów jako takich nie ma,prócz oszczędzania ręki od noszenia itd

Dziewczyny, czy znacie jakieś inicjatywy typu weekend dla małżeństw w kryzysie, ale nie podłączone pod stow. religijne? Katolickich jest bardzo dużo, ale myślę, że jak podsunę znajomym takie, to na pewno nie pojadą.

reklama
Do góry