reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Looo matko...te chlopy to tez niebezpieczne potrafia byc w łóżku.... moj tylko gadal przez sen...jak robote przezywal :)
Ja kiedys powiedzialam szefowi meza, ze powinien mu podwyzke dac, bo maz w nocy przez sen nawet pracuje [emoji23]
A z lozyskiem nie bede orginalna, bo napisze to co reszta, musisz byc mysli ze bedzie wszystko ok! Noe przewidujemy na pazdziernikowkach zadnych czarnych scenariuszy!

Sandra, Oskar cudowny! [emoji7]

@sandralevv93 szykuj rękawice bokserską bo będzie obiektem westchnień wszystkich małych koleżanek od przedszkola :-D
Czy to zdjęcia 4 D? Też mi się takie marzą i chciałabym około 30 tygodnia takie zrobić :-*
Tak 4d :) gin mowil ze tak najlepiej kolo 24-28tc bo później dzidzia moze byc za duza i fotki nie wyjda tzn nie bedzie tak twarzy ladnie widac

No u nas rok.szkolny do 7.07 takze jeszcze nie ma ocen a ona mega ambitna do tego w tym roku zmienia szkole (tu tak.trzeba). Wybrala ta o najwyzszym poziomie i chce miec extra swiadectwo takze zalamana ze chora, a jeszcze miala dzisiaj test z matmy. Chciala isc z goraczka i.go.pisac swir jeden. Ja wczoraj widzialam migdaly czerwone i bialy nalot wiec praktycznie tylko po antybiotyk szlymy.
Ty w Niemczech jesteś, dobrze pamiętam? Mam rodzinę w Darmstadzie i tak coś kojarzę, że u nich się zmienia szkołę jakoś wcześniej i w roku szkolnym jest więcej przerw ale za to konczą później szkołę. To dużo zdrówka życzę, oby Was nie pozarażała

Mój many człowiek waży juz 550 g. A Ja Mam Coraz bardziej uciazliwe skurcze dłoni W nocy. Chyba Mam zespół cieśni nadgarstka. Ktoś się spotkal I cos poradzi?
Mam,ale jeszcze sprzed ciazy. Byłam u neurologa to badać a potem u ortopedy. Trzeba cos tam naciąc ale az tak pilne to nie jest. Sposobów jako takich nie ma,prócz oszczędzania ręki od noszenia itd

Dziewczyny, czy znacie jakieś inicjatywy typu weekend dla małżeństw w kryzysie, ale nie podłączone pod stow. religijne? Katolickich jest bardzo dużo, ale myślę, że jak podsunę znajomym takie, to na pewno nie pojadą.

reklama
Do góry