Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
Mega. Jakos doskonala bym.rzekla. tez chcialam.takie zrobic ale koszt 180 euro wiec dalam spokojNo zdjęcia faktycznie sa fajne i mam jeszcze filmik [emoji4][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mega. Jakos doskonala bym.rzekla. tez chcialam.takie zrobic ale koszt 180 euro wiec dalam spokojNo zdjęcia faktycznie sa fajne i mam jeszcze filmik [emoji4][emoji173]
Po prostu na wizytach slysze ze lozysko nisko...nachodzi na blizne..... albo.." o prosze zobaczyc.tu sie styka" ... malo tego ruchy i kopniaki czuje przez to lozysko....wiec maly kopie w to lozysko i blizne.bo ponizej pempka czuje wszystkowiec nie dosc ze sie styka.... to jeszcze maluszek tam i dociskac bedzie bo coraz wiekszy..i kopie w to.... mam taka wizualizacje w glowie ze maluch uderza jak mlotkiem w gwodzia dobija lozysko do blizny
... no nic najwyzej bede tu plakac przed porodem, a poki co piekne posciele z minky dla chlopcow zamowilam i dzis lozko 3w1 chce zamowic.... bo chlopcy ostatnio tula sie do mnie...... latwiej mi bedzie ich ukochac do snu
![]()
Masz racjeteraz juz sie statystyki poprawily...doczytalam wyniki badan statystycznych do konca... teraz lepiwj to monitoruja i szykuja sie na takie operacje, lekarz operuje w szpitalu gdzie najszybciej w Polsce robi sie cc..tak sie chwali ordynator..ze bajlepszy czas maja..wiec pewnie nie dadza mi sie wykrwawic
![]()
Moj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
I fiutek na ostatnim zdjęciu [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 867238Zobacz załącznik 867239Zobacz załącznik 867240Zobacz załącznik 867241
Dzieki. Lezy i troxhe nad wyraz sie nad soba uzala, ale niech bedzie hihi czasem moze. Ja polozylam mlodsza i patrze na moj bajzel w mieszkaniu i obiad nie zrobiony a w sumie glodna jestem. Ale taaak mi sie tylka podniesc nie chce ze chyba poleze jeszcze trochę
A ja mam fazę na biały ser z miodem. Mogłabym to jeść cały dzieńJa leżę i wcinam te czereśnie ! Pycha są i jeszcze bobu sobie kupiłam i zaraz pewnie to rzucę do gara . Też mam bałagan ale co tam ...![]()
Zaczelam temat.... i poczytalam w necie... ale nie forum..tylko
Statystka szpitalu w Tychach bo do takich materialów sie dokopalam okoloporodowe wyciecie macicy od 1980 roku do 2005 roku ...byly 62323 porody takie mieli....
To 10,2% zakonczylo sie zgonem matki.. u wszystkich byla przetaczana krew, kurde to jest 1 na 10az mnie ścisnelo...
Edit doczytalam do konca i w ostatnich latach zmalala śmiertelność podczas histerektomii
U mnie podobnie jestMnie przy pierwszym synu to wypalilo,później taką tradycję kontynuowalismy i tak sie już nauczył,że są ubrania do szkoly/lekarza-bardziej wyjsciowe,ale są też takie,w ktorych nie musi uważać i robi co chce
Może i tym razem mi to wypali![]()
Ja też mam dokładnie taki systemMnie przy pierwszym synu to wypalilo,później taką tradycję kontynuowalismy i tak sie już nauczył,że są ubrania do szkoly/lekarza-bardziej wyjsciowe,ale są też takie,w ktorych nie musi uważać i robi co chce
Może i tym razem mi to wypali![]()