Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
Mega. Jakos doskonala bym.rzekla. tez chcialam.takie zrobic ale koszt 180 euro wiec dalam spokojNo zdjęcia faktycznie sa fajne i mam jeszcze filmik [emoji4][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mega. Jakos doskonala bym.rzekla. tez chcialam.takie zrobic ale koszt 180 euro wiec dalam spokojNo zdjęcia faktycznie sa fajne i mam jeszcze filmik [emoji4][emoji173]
Po prostu na wizytach slysze ze lozysko nisko...nachodzi na blizne..... albo.." o prosze zobaczyc.tu sie styka" ... malo tego ruchy i kopniaki czuje przez to lozysko....wiec maly kopie w to lozysko i blizne.bo ponizej pempka czuje wszystko wiec nie dosc ze sie styka.... to jeszcze maluszek tam i dociskac bedzie bo coraz wiekszy..i kopie w to.... mam taka wizualizacje w glowie ze maluch uderza jak mlotkiem w gwodzia dobija lozysko do blizny ... no nic najwyzej bede tu plakac przed porodem, a poki co piekne posciele z minky dla chlopcow zamowilam i dzis lozko 3w1 chce zamowic.... bo chlopcy ostatnio tula sie do mnie...... latwiej mi bedzie ich ukochac do snu
Masz racje teraz juz sie statystyki poprawily...doczytalam wyniki badan statystycznych do konca... teraz lepiwj to monitoruja i szykuja sie na takie operacje, lekarz operuje w szpitalu gdzie najszybciej w Polsce robi sie cc..tak sie chwali ordynator..ze bajlepszy czas maja..wiec pewnie nie dadza mi sie wykrwawic
Moj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
I fiutek na ostatnim zdjęciu [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 867238Zobacz załącznik 867239Zobacz załącznik 867240Zobacz załącznik 867241
Dzieki. Lezy i troxhe nad wyraz sie nad soba uzala, ale niech bedzie hihi czasem moze. Ja polozylam mlodsza i patrze na moj bajzel w mieszkaniu i obiad nie zrobiony a w sumie glodna jestem. Ale taaak mi sie tylka podniesc nie chce ze chyba poleze jeszcze trochę
A ja mam fazę na biały ser z miodem. Mogłabym to jeść cały dzieńJa leżę i wcinam te czereśnie ! Pycha są i jeszcze bobu sobie kupiłam i zaraz pewnie to rzucę do gara . Też mam bałagan ale co tam ...
Zaczelam temat.... i poczytalam w necie... ale nie forum..tylko
Statystka szpitalu w Tychach bo do takich materialów sie dokopalam okoloporodowe wyciecie macicy od 1980 roku do 2005 roku ...byly 62323 porody takie mieli....
To 10,2% zakonczylo sie zgonem matki.. u wszystkich byla przetaczana krew, kurde to jest 1 na 10 az mnie ścisnelo...
Edit doczytalam do konca i w ostatnich latach zmalala śmiertelność podczas histerektomii
U mnie podobnie jest chłopcy mają osobne szafki/półki ma ubranka domowe i "wyjsciowe", to samo ja u mąż ale może u nas to działa bo mieszkamy na wsi, syn wyjdzie się pobawić do piaskownicy i już brudny.Mnie przy pierwszym synu to wypalilo,później taką tradycję kontynuowalismy i tak sie już nauczył,że są ubrania do szkoly/lekarza-bardziej wyjsciowe,ale są też takie,w ktorych nie musi uważać i robi co chce
Może i tym razem mi to wypali
Ja też mam dokładnie taki system wobec dziecka i wobec siebie. Po wejściu do domu natychmiast musze sie przebrać w domowe bo jest mi źleMnie przy pierwszym synu to wypalilo,później taką tradycję kontynuowalismy i tak sie już nauczył,że są ubrania do szkoly/lekarza-bardziej wyjsciowe,ale są też takie,w ktorych nie musi uważać i robi co chce
Może i tym razem mi to wypali