reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój mąż też uwielbia :D wszystko co kupujemy z wielką chęcią testuje :) już się zastanawiał jakie są szanse że córże bedzie wolała samochody i klocki od lalek [emoji23]
Są i to bardzo duże:tak: moja mała od zawsze bawi się samochodami i tory różne do nich robi a lalki leżą i zbierają kurz:laugh2:
Nawet pod choinke dostała tor wyścigowy bo tylko tym się lubi bawić także spokojnie:):):)

reklama
I o jedno i o drugie. Poziom prolaktyny może "zabić" laktacje,ale nawet jesli uda mi sie ją wywalczyć to po 3 miesiącach maks muszę kończyc kp bo leki musze zacząc brac na tego cholernego gruczolaka,a tycvh ani w ciązy ani podczas kp nie wolno.
Szkoda mi tylko tego kp...ale trudno,będe się martwiła później :D
Dokladnie. Najwazniejsze ze malenstwo zdrowo sie rozwija. Trzymam za ciebie mocno kciuki

Dziewczyny, czy ktoras z Was nadal wymiotuje? Bo ja prawie codziennie rano, przez reszte dnia jest okey nawet mnie nie mdli ani nic ale prawie zawsze rano niezaleznie co zjem po chwili wymiotuje. I gdy zwymiotuje to jem znow sniadanie i juz jest okey, nie ogarniam o co chodzi

Aż się wierzyć nie chce, ze ludzie są tacy wścibscy.. a temat do komentarzy zawsze się znajdzie

Wścibscy ... kurde te komentarze są podłe.
Nie da się tego inaczej określić.
Nie miałabym litości nad taką jedną z drugą i pojechałabym po całości uderzając w naczulsze miejsca bo na pewno je mają sądząc po sposobie i tym co mówią.
MASAKRA !

reklama
Do góry