reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Mój mąż też uwielbia :D wszystko co kupujemy z wielką chęcią testuje :) już się zastanawiał jakie są szanse że córże bedzie wolała samochody i klocki od lalek [emoji23]
Są i to bardzo duże:tak: moja mała od zawsze bawi się samochodami i tory różne do nich robi a lalki leżą i zbierają kurz:laugh2:
Nawet pod choinke dostała tor wyścigowy bo tylko tym się lubi bawić także spokojnie:):):)

reklama
I o jedno i o drugie. Poziom prolaktyny może "zabić" laktacje,ale nawet jesli uda mi sie ją wywalczyć to po 3 miesiącach maks muszę kończyc kp bo leki musze zacząc brac na tego cholernego gruczolaka,a tycvh ani w ciązy ani podczas kp nie wolno.
Szkoda mi tylko tego kp...ale trudno,będe się martwiła później :D
Dokladnie. Najwazniejsze ze malenstwo zdrowo sie rozwija. Trzymam za ciebie mocno kciuki

Dziewczyny, czy ktoras z Was nadal wymiotuje? Bo ja prawie codziennie rano, przez reszte dnia jest okey nawet mnie nie mdli ani nic ale prawie zawsze rano niezaleznie co zjem po chwili wymiotuje. I gdy zwymiotuje to jem znow sniadanie i juz jest okey, nie ogarniam o co chodzi

Aż się wierzyć nie chce, ze ludzie są tacy wścibscy.. a temat do komentarzy zawsze się znajdzie

Wścibscy ... kurde te komentarze są podłe.
Nie da się tego inaczej określić.
Nie miałabym litości nad taką jedną z drugą i pojechałabym po całości uderzając w naczulsze miejsca bo na pewno je mają sądząc po sposobie i tym co mówią.
MASAKRA !

reklama
Do góry