reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mój o enduro,którymi będzie śmigal pi naszym lesie i piaskach. Niby to nie jest mega drogie,ale póki co wszystko idzie w dom. Dlatego to takie tam tylko marzenie...:) kiedyś mu kupię :D
Moj chce jeepa tego nowszego, super wielkiego [emoji3] albo dodge jakiegos tam, ogolnie jest swirem na punkcie aut :) jedna terenowke juz ma bo pracuje w lesie, stary dobry jeep :

Mój mąż też uwielbia :D wszystko co kupujemy z wielką chęcią testuje :) już się zastanawiał jakie są szanse że córże bedzie wolała samochody i klocki od lalek [emoji23]
Ja wolalam zabawki starszego brata niz swoje, najbardziej lego technic...a lalce barbie postanowilam zrobic dready...takze wszystko mozliwe ;)

reklama
U mnie co prawda troszke inna sytuacja,ale słyszałam teksty typu: "za późno trochę,za duża różnica wieku będzie i krzywdę któremuś dziecku zrobię..", "jak mi się coś stanie to co starszy syn zrobi.."-to odnosnie gruczolaka i w ogóle jakim prawem ja w ciaze zachodzę mając coś w głowie, i najgorszy tekst,najboleśniejszy "po tylu ciazach straconych to ja chyba serca nie mam bo próbuje po raz kolejny". -do tego odpowiedziałam,że rozumu chyba tzreba nie mieć żeby komuś tak powiedziec. A tak to standardowo: nie twoja sprawa/puknij się/g**no cie to obchodzi.

Aż się wierzyć nie chce, ze ludzie są tacy wścibscy.. a temat do komentarzy zawsze się znajdzie

Do góry