sandralevv93
Fanka BB :)
Zostanie dla drugiego [emoji3] bo dwoch synow planuje [emoji3][emoji173]Niektore zalozysz pewnie tylko raz u nas tak bylo bo mielismy duzo za duzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostanie dla drugiego [emoji3] bo dwoch synow planuje [emoji3][emoji173]Niektore zalozysz pewnie tylko raz u nas tak bylo bo mielismy duzo za duzo
Nieeeee no, moj by wiedzial, ze stracilby jaja za taki zakup [emoji23][emoji23][emoji23]Moj bez syna juz ma auto sterowane za 5tys [emoji33][emoji33][emoji33]
Hehe jakas chyba za wyrozumiała dla niego jestem [emoji23][emoji23]Nieeeee no, moj by wiedzial, ze stracilby jaja za taki zakup [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie lego na pierwszym miejscu no i jeszcze piłka nożnaCo do zabawek, to moj bardzo sie cieszy z synka bo legalnie bedzie mogl lego kupowac [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie lego na pierwszym miejscu no i jeszcze piłka nożna
Ja bym tego nie piła nawet nie będąc w ciąży jak mówi mój synek ,,to ma czerwona buźkę,,@aspekt a co na hemoroidy używasz? Bo ja też mam z nimi jazdę od lat.
Co do podmieniania jajek to chyba te sklepowe mają pieczątki więc byłoby trudne chociaż pewnie da się je zmyć
Pepcowe koszulki na 104 ostatnio zakupiłam i miło zaskoczona jestem jakością...także akurat te polecam
Skrzepy w nosie też mam.
Skurcz nocny lewej łydki również mimo MagneB6 3x2...kończę opakowanie i ten Asmag spróbuję bo już kilka osób mówiło że okazał się skuteczniejszy.
A co myślicie o piciu w ciąży takiego OSHEE? Świństwo?
Link do: ZZZ OSHEE Vitamin Energy Formula, Magnez, 250ml - Dla sportowców
Zobacz załącznik 866662Zobacz załącznik 866663
Moj facet nie lubi piłki nożnej, choć grał kiedys w halowke, ale nie jest zapalonym kibicem [emoji3] woli samochody, moze syn bedzie mial podobnieU mnie lego na pierwszym miejscu no i jeszcze piłka nożna
Mój lubi grzebać w starych autach, marzy mu się stary 2 os kabriolet i to że jak już będzie miał w końcu czas to go dla nas wyremontujeMoj facet nie lubi piłki nożnej, choć grał kiedys w halowke, ale nie jest zapalonym kibicem [emoji3] woli samochody, moze syn bedzie mial podobnie
Mój mąż też uwielbia wszystko co kupujemy z wielką chęcią testuje już się zastanawiał jakie są szanse że córże bedzie wolała samochody i klocki od lalek [emoji23]Co do zabawek, to moj bardzo sie cieszy z synka bo legalnie bedzie mogl lego kupowac [emoji23][emoji23][emoji23]