reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

@aspekt a co na hemoroidy używasz? Bo ja też mam z nimi jazdę od lat.

Co do podmieniania jajek to chyba te sklepowe mają pieczątki więc byłoby trudne ;) chociaż pewnie da się je zmyć :)

Pepcowe koszulki na 104 ostatnio zakupiłam i miło zaskoczona jestem jakością...także akurat te polecam :)

Skrzepy w nosie też mam.
Skurcz nocny lewej łydki również mimo MagneB6 3x2...kończę opakowanie i ten Asmag spróbuję bo już kilka osób mówiło że okazał się skuteczniejszy.

A co myślicie o piciu w ciąży takiego OSHEE? Świństwo?

Link do: ZZZ OSHEE Vitamin Energy Formula, Magnez, 250ml - Dla sportowców

Zobacz załącznik 866662Zobacz załącznik 866663

Ja bym tego nie piła.... ENERGY brzmi źle ...

reklama
Jajka sklepowe zawsze mają nadruk z kodem który informuje czy to chów klatkowy, czy wolny wybieg itp. Nie pamiętam jak takie wiejskie, tzn. nie wiem czy wymóg tego nadruku obejmuje jajka z każdego źródła czy np. tylko te co trafiają do sklepów. Ale to może być sposób na "skontrolowanie" dziadka z ryneczku ;)

A ten druk nie jest zmywalny ?

Szczęście że nocleg u taty mamy, i w sumie daleko nie jest bo około 1100 km więc przez noc powinniśmy dotrzeć. Część portfela zostawiam w domu tak żeby nie mieć do tego dostępu. Portfel chłopaka bardziej ucierpi (je więcej ode mnie).
Hehe to mozesz szalec, ja dzis znowu młodemu ciuszki zamowilam, ja nie wiem kiedy on to wszystko ubierze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry