reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Stosuje masc, ktora znieczula. Ja juz mialam problemy od kilku lat, a nawet zaszlam w ciążę w trakcie ataku i leczenia, wiec z wrazeniami bolowymi jestem obeznana. Tylko teraz pierwszy raz oprocz guzkow mam tez krew. Jakies slabe naczynka mam w tej ciazy od poczatku :(
Ja mam hemoroida po poprzedniej ciazy, jakoś na końcówce mi się zrobił. Ale mnie nic nie boli i nie krwawi, parę kropelek krwi na papierze raz dosłownie miałam. Nie wiem czy tak też może być czy możliwe że po tej ciąży mi się pogorszy?

reklama
Po 2 tyg urlopu nie da sie Was nadrobić, piszecie jak szalone! :D Trudno...co przegapiłam to przegapiłam, teraz bede na bieżąco :) Najwyżej bede się powtarzać z tematami;)
Byłam dziś na glukozie...bałam się że zemdleje, albo zwróce, ale powiem Wam, że lepiej się czułam niż po zwykłym pobraniu krwi, ten zastrzyk cukru spowodował, że miałam sporo energii. Wzięłam ze sobą cytryne, ale zupełnie niepotrzebnie, bo dostałam w laboratorium już przyządzoną glukoze cytrynową. Dziwnie, bo 3 babki z labu stały nade mną i patrzyły jak to pije, wyglądało jakby wcześniej sie założyły o moją reakcje ;) Miałyście powtórzone badanie na toksoplazmoze? Ja teraz robiłam przeciwciała 2gi raz, ale tokso chyba też powinno być.
No to super, mi smakowala glukoza, a po czulam sie normalnie i wyniki tez wyszly dobre :)

Przyjechała teściowa i przywiozła truskawki, czereśnie i warzywa - super, chodz wszystko to miałam też kupione. I zawsze cos musi dla młodego: książka -fajnie, harmonijka ustna -ujdzie, i samolot który sam jeździ i wydaje taki dzwięk, że oszaleć można. Zaklejenie nic nie daje. My rzadko mu cos kupujemy tylko na święta i większe okazje. Tak też mają robić dziadkowie i to jeszcze po ustaleniu z nami. Ale ona zawsze coś wymyśli, dzis "bo miesiąc go nie widziałam". Nie cierpię tego! Wrrr

cześć dziewczyny:) forum przeglądałam bardzo często jednak dopiero teraz postanowiłam coś napisac:) na poczatku wszystkim Mamusiom bardzo gratuluję, u nas termin na 27 październik, ciąża pojawiła się niespodziewanie po 5 latach starania, na początku szok ale teraz już tylko marzę żeby zobaczyć swoje maleństwo. mam do Was pytanie, czy bylyscie już lub wybieracie się na usg polowke? I drugie czy któraś podczas ciąży ma problemy z uregulowanie tsh? U mnie niedoczynnosc od urodzenia i niestety tsh skacze jak szalone :/
hej:)
Ja już po połówkowym,obecnie 22+2 tc. Ja mam hashi,więc tsh szaleje. Własnie wróciłam od endo onkol. i okazało się,że mi się bardzo pogorszyły wyniki. Dostałam zwiększony letrox do 75.
Oprócz tego pytałam o szanse na kp. Niestety...tylko 20% szans z obecną prolaktyną :/

reklama
hej:)
Ja już po połówkowym,obecnie 22+2 tc. Ja mam hashi,więc tsh szaleje. Własnie wróciłam od endo onkol. i okazało się,że mi się bardzo pogorszyły wyniki. Dostałam zwiększony letrox do 75.
Oprócz tego pytałam o szanse na kp. Niestety...tylko 20% szans z obecną prolaktyną :/
Ale chodzi o to, że będzie problem z laktacją czy o to że będziesz musiała brać leki?

Do góry