reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Odważnie :) fajna fryzurka, ja generalnie miałam chyba wszystkie kolory na głowie i jak pamiętam to własne te czerwone się splukiwaly najszybciej... No ale to pewnie też zalezy od farby
Tak splukuje się ale ja i tak muszę co miesiąc się ścinać bo mi przeszkadzają jak tylko trochę podrosna i do tego mam mnóstwo siwych:tak:

reklama
Ja mam zrobić na najbliższą wizytę w przyszłym tygodniu. Z tego co rozumiem, moja nowa prowadząca zleca toxo 1 raz w każdym trymestrze. Mój stary prowadzący zlecał co 6 tygodni.
Moj mowil,ze mam zrobic, ale chyba po prostu zapomnial o skierowaniu. W nast tyg go poprosze. Na wakacjach jadlam duzo dziwnych rzeczy i mysle ze warto byloby sie zbadac.

Ale chodzi o to, że będzie problem z laktacją czy o to że będziesz musiała brać leki?
I o jedno i o drugie. Poziom prolaktyny może "zabić" laktacje,ale nawet jesli uda mi sie ją wywalczyć to po 3 miesiącach maks muszę kończyc kp bo leki musze zacząc brac na tego cholernego gruczolaka,a tycvh ani w ciązy ani podczas kp nie wolno.
Szkoda mi tylko tego kp...ale trudno,będe się martwiła później :D

Wcale sie nie dziwie, ja z przerazeniem patrze na nasze mieszkanie ktore zarasta zabawkami. Mam nadzieje ze maluchy tez beda dostawac pieniadze albo ksiazki.

Wiekszosc tej "ekstra" gotowki wplacamy mlodemu na konto, czasem dokladamy do jakichś wiekszych i drozszych zabawek ktorych normalnie bysmy nie kupili a wiemy ze sa rozwijajace i bedzie sie cieszyl.
Ja przy tym naszym jednym pokoju chyba wprowadze jakies ograniczenia co do wielkosci zabawek ;) jak w tanich liniach lotniczych koszyk przed drzwiami postawie [emoji14]

Przyjechała teściowa i przywiozła truskawki, czereśnie i warzywa - super, chodz wszystko to miałam też kupione. I zawsze cos musi dla młodego: książka -fajnie, harmonijka ustna -ujdzie, i samolot który sam jeździ i wydaje taki dzwięk, że oszaleć można. Zaklejenie nic nie daje. My rzadko mu cos kupujemy tylko na święta i większe okazje. Tak też mają robić dziadkowie i to jeszcze po ustaleniu z nami. Ale ona zawsze coś wymyśli, dzis "bo miesiąc go nie widziałam". Nie cierpię tego! Wrrr

Ja też tego nienawidzę.Moja teściowa jest miłośniczką chińskich grających bubli.Mam nadzieję, że jak kiedyś trafi do piekła to będą jej tak beznustanku przygrywać wszystkie te wkur...ce zabawki , które sprezentowała naszym dzieciom :D

reklama
Do góry