reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Termin mam.liczony z usg bo odbiera od OM trzy tyg. Lekarz mowil ze musiala mi.sie owu przesunac bardzo tyle ze ja mialam okres jak juz niby w ciazy bylam.wiec nie wiem. Ale.slucham doktorka bo on najlepszy tu.
A ty skad jestes?
U nas polowkowe robi sie u tego samego lekarza do ktorego chodzę. Swoja droga to teoche dziwne dla mnie zeby rozgraniczac to na inne placówki/lekarzy, ale polskie prawo dziwaczne
najważniejsze że masz zaufanie do swojego lekarza! A co do rozgraniczenia, to lekarz który wykonuje usg genetyczne i polowkowe musi mieć do tego specjalne uprawnienia czy certyfikat jedno z dwóch już dokładnie nie pamiętam. w Internecie można znaleźć nawet taka listę kto w jakim mieście jest upoważniony do wykonania usg. Ja jestem z Rzeszowa A placówkę na polowkowe wybralam inna bo tam gdzie chodzę normalnie do lekarza nawet prywatnie po prostu nie ma terminów:/

reklama
Moj ma dzisiaj kupić 10kg ale z okolicy bo ludzie z Leszna szaleją i po 10 sprzedaja za kg [emoji58][emoji58] a 20km dalej po 5zl/kg. Leszno kurde jak Warszawa, na bogato [emoji58]
U nas była 'promocja' truskawki 'polskie mega słodkie' - 7,99, a truskawki 'polskie trochę kwaśne' za 8 zł... [emoji23]

Witaj,
Gratulacje,
Sporo juz bylo na polowkowych badaniach, ja mam np. Jutro, a reszta jeszcze w czerwcu ma terminy :)
Moj problem z rsh zaczal sie w 3 ciazy..teraz...
1 wynik 2.83 dostalam eythyrox 25.
Po miesiacu 2 wybik 3.03. Bralam 2 tabletki rana i wybik 0.63 ..teraz Mniejszyliamy o pół tabletki..i biore 1.5 tabletki 25. Zobaczymy co bedzie
hej dobrze że u Ciebie wszystko trzyma się w tej ciążowej granicy tsh 2.5 :) U mnie niestety na początku było grubo ponad 4 mimo tego że przed ciąża wyniki miałam super, teraz jestem gdzieś w okolicach 3 ale jutro idę robić właśnie badania krwi, dawka euthyroxu 175 :( trzymam kciuki za Ciebie, Malucha i niedobra tarczyce, daj znać jak usg polowkowe:)

reklama
Do góry