reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Znam.to skads. Moja starsza dlugo tylko legginsy tolerowala az mnie.to wkurzalo bo nieraz chcialam jej swietne dziny kupic a ona ze nie.
Jak bylam dzieckiem tez wiecznie w leginsach chodziłam i nienawidzilam sukienek. Nawet mam zdjecia z wigilii, jak mam biala bluzke z wielkim kolnierzykiem i neonowe rozowe leginsy :D wygladalo to polaczenie dosc kiepsko, do tej pory jak to widze to sie usmiecham i mysle sobie ze ciezko ze mną mieli ;)

reklama
Moze po prostu kotlety mielone z ziemniakami? :D ja z mielonego jeszcze sos do makaronu robie, bo kocham kluchy [emoji14] ostatnio jadlam tez zapiekanke, nazywala sie chyba chlopska albo farmerska, to było duszone mieso mielone z pieczarkami i cebulka, wymieszane z podgotowanym makaronem i wlozone do formy z podpieczonym kruchym ciastem, na to jeszcze ser zolty i druga porcja ciasta na wierzch. Smaczne bylo ;) ale jesli koniecznie masz uzyc w potrawie mlodych ziemniakow to poza pierwsza propozycja innej nie mam :p
Mmm kocham zapiekanki [emoji23][emoji173]

Mnie tez zaczely lekkie skurcze lydek lapac... pewnie aspargin z poprzedniej ciazy gdzies leży... w ogole wszystkie objawy mam szybciej....hemoroidy juz zwalczylam. Czekam na krwawienie z dziąseł..bo to u mnie standard ciążowy

Ide robic remament w szafie ...czesci czas sie pozbyć....i zrobic miejsce na nowe :)

Zapraszam [emoji3][emoji3] bedzie jednak sos koperkowo pomidorowy z pulpecikami, mlode ziemniaki i salatka podobna jak piszesz [emoji3][emoji3][emoji173]

To wpadam na ziemniaki [emoji173]️ kocham ziemniaki [emoji173]️
Mięsa wołowego ani wieprzowego ani żadnego innego oprócz piersi z kurczaka nie jadam ale ziemniakami a w szczególności młodymi - nigdy nie pogardzę ;D

Termin mam.liczony z usg bo odbiera od OM trzy tyg. Lekarz mowil ze musiala mi.sie owu przesunac bardzo tyle ze ja mialam okres jak juz niby w ciazy bylam.wiec nie wiem. Ale.slucham doktorka bo on najlepszy tu.
A ty skad jestes?
U nas polowkowe robi sie u tego samego lekarza do ktorego chodzę. Swoja droga to teoche dziwne dla mnie zeby rozgraniczac to na inne placówki/lekarzy, ale polskie prawo dziwaczne
Moj tez podglada dzieci na usg, tak dla spokoju ze serduszka bija, ze jest ok, trwa to chwilke. A na prawdziwe usg odsyla mnie do lekarzy ktorzy sa specjalistami wlasnie w usg. Wg mnie to bardzo fachowe z jego strony, potrafi sie przyznac ze ktos to zrobi lepiej i ma pelne zaufanie do tych ludzi, chociaż sam moglby wziac za to kase ;) zeby nie bylo niejasności, nie chodze do byle jakiego lekarza tuz po studiach bez doswiadczenia, tylko do profesora.

To wpadam na ziemniaki [emoji173]️ kocham ziemniaki [emoji173]️
Mięsa wołowego ani wieprzowego ani żadnego innego oprócz piersi z kurczaka nie jadam ale ziemniakami a w szczególności młodymi - nigdy nie pogardzę ;D
Ja tak samo, jem tylko kurczaki i indyki ale moj je wiec cos trzeba zrobic [emoji3] Do ziemniaków moge Ci jajo zrobic [emoji23][emoji173]

Hahaha no ja ostatnio jak obcinałam włosy z takich do pasa na takie do łopatek to był wielki szok.

Dla mnie ceny fryzjerów są masakryczne. Ostatnio chciałam zejść z odrosnietego sombre na jasny blond który mam na włosach wiec w sumie wystarczyło położyć rozjaśniacz na chwile na włosy które były robione na brąz i położyć farbę a fryzjerzy 250-300 zł sobie zażyczyli. To ja dziękuje bardzo.
Sama kupiłam sobie farbę fryzjerska która wcześniej farbowałam włosy na jasny blond (25zl) i sobie zrobie
Ja z czarnych do blondu jak wracalam....czy z ciemnych brazow na blond..uzywalam rozjasniacz joanny..mniej niz 10zl kosztuje....skuteczny....tylko w dobrej kondycji trzeba miec wlosy bo rozjasnianie mega wysusza....i niszczy... potem duzo odzywek i maseczek używałam

Powodzenia. Moze podeslesz fotkę pozniej.zebt sie pochwalic jak.wyszlo?
Ja mialam dlugo farbowane na czarno. Ponad 13 lat. Az mnie uczulila ciemna farba. Zawsze chcialam rudy e ciezko bylo zejsc z czarnego samemu a szkoda mi bylo kasy az tyle na.fryzjera. w zeszlym roku mowie mam.urodziny i taki prezent chce. Sciagnela kolor nalozyla rudy i pasemka miedziane, no bosko wyszedl. Zaplacilam 250zl ale bylam mega zadowolona. Pol roku pozniej poszlam.poprawić i z tego zrobila mi jakisc zzolkniety blond i zaplacilam 200zl. Powiedzialam nigdy wiecej. I sama pofarbowalam ale wyszedl rudy az neonowy taki paskudny..wiec na.to karmel i koleżanka pasemka zrobila mi i jest spoko ale rudy mi sie marzy nadal
Ja mam naturalne miedziane... nie sa rude....ale w szkole zawsze wolali ze rude..
W palecie kolorow probek włosów..jest okreslomy jako " zloty blond"

Ja z czarnych do blondu jak wracalam....czy z ciemnych brazow na blond..uzywalam rozjasniacz joanny..mniej niz 10zl kosztuje....skuteczny....tylko w dobrej kondycji trzeba miec wlosy bo rozjasnianie mega wysusza....i niszczy... potem duzo odzywek i maseczek używałam

Ja uzyskuje efekt mega rozjaśniania farba wiec nie potrzebuje rozjaśniaczy ale słyszałam właśnie dobre opinie o tym z Joanny

reklama
Do góry